Μενού
peristeri
Twitter
  • Α-
  • Α+

Viral έχει γίνει στις ΗΠΑ ένα βίντεο στο οποίο μία μετεωρολόγος σε τηλεοπτικό σταθμό στη Φλόριντα αντιδρά με τρόμο όταν ένα περιστέρι έπεσε στην κάμερα που υπήρχε έξω από το στούντιο και μετέδιδε ζωντανή εικόνα, ενώ εκείνη ήταν «ασφαλής» μέσα στο στούντιο παρουσιάζοντας το δελτίο καιρού.

Συγκεκριμένα, η Chelsea Ambriz από τον τηλεοπτικό σταθμό NBC 6, ετοιμαζόταν να παρουσιάσει την πρόγνωση του καιρού όταν ένα περιστέρι έπεσε... πάνω στην κάμερα καιρού στην παραλία του Χόλιγουντ, με αποτέλεσμα η μετεωρολόγος να ουρλιάξει από τον τρόμο. «Θεέ μου!», αναφώνησε και έσκυψε.

Αργότερα αποκάλυψε, σύμφωνα με την Daily Mail, ότι από τη δική της οπτική γωνία, ένιωσε σαν το πουλί να έρχεται προς το μέρος της και το πρώτο της ένστικτο ήταν να φύγει από τη μέση, πριν θυμηθεί ότι ήταν ασφαλής μέσα στο στούντιο.

Το βίντεο ανήρτησε στο Twitter η ίδια η μετεωρολόγος, η οποία με τον αρχικό τρόμο που ένιωσε στη συνέχεια γέλασε με την αντίδρασή της. «Εγκέφαλος: Το πουλί θα πέσει πάνω σου! Πραγματικότητα: Είμαι στο στούντιο και αυτή είναι μια live κάμερα έξω» έγραψε η Άμπριζ στη λεζάντα του βίντεο.

«Δεν περίμενα να έρθει το πουλί και από το σημείο που βρισκόμουν νόμιζα ότι θα προσγειωνόταν στο κεφάλι μου», δήλωσε η ίδια στο NBC 6. «Η φυσική μου αντίδραση ήταν να σκύψω. Μετά, σε ένα νανοδευτερόλεπτο, αρχίζεις να σκέφτεσαι: «Είσαι στην τηλεόραση, είσαι στη δουλειά, συνέχισε, συνέχισε», είπε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA