Μενού
romi - ekrixi
Φωτιά στη Ρώμη | Twitter
  • Α-
  • Α+

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Παρασκευής (2/6) στη γειτονιά Via Edoardo d'Onofrio της περιοχής Colli Aniene στη Ρώμη μετά από φωτιά που ξέσπασε σε πολυκατοικία, στην οποία και βρίσκονταν σε εξέλιξη εργασίες ανακαίνισης.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Ιταλίας, rainews, από το περιστατικό έχασε τη ζωή του ένας άνδρας, ενώ υπάρχουν τουλάχιστον 12 τραυματίες. Η έκρηξη προκλήθηκε όπως φαίνεται από διαρροή φυσικού αερίου ή κάποιον εύφλεκτο μονωτικό υλικό λόγω των έργων ανακαίνισης.

Ποιο είναι το θύμα

Το θύμα είναι ένας άνδρας, το πτώμα του οποίου ανασύρθηκε από την Πυροσβεστική στις σκάλες του κτιρίου και ο οποίος φέρεται να σκοτώθηκε από τον καπνό που ανέβαινε από τη φωτιά.

Τουλάχιστον τρία άτομα, τα οποία τραυματίστηκαν, μεταφέρθηκαν με το 118 στο νοσοκομείο Sant'Eugenio της Ρώμης. Οι τρεις υπέστησαν κάποια εγκαύματα.  Πέντε άτομα, από την άλλη πλευρά, μεταφέρθηκαν στο Policlinico Umberto Primo λόγω αναπνευστικών προβλημάτων, που προκάλεσαν οι καπνοί.

 Τριάντα οικογένειες αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα διαμερίσματά τους. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, δώδεκα άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με εγκαύματα, τραύματα και σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.