Μενού
ekrixi stin romi
Έκρηξη στη Ρώμη | Twitter
  • Α-
  • Α+

Στις φλόγες τυλίχθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (2/5) ένα, υπό ανακαίνιση κτίριο στη Via Edoardo d'Onofrio της περιοχής Colli Aniene στη Ρώμη της Ιταλίας μετά από έκρηξη που σημειώθηκε.  

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το tgcom24.it, στο περιστατικό επενέβησαν ομάδες της πυροσβεστικής αλλά και αξιωματικοί της Αστυνομίας. Υπάρχουν τουλάχιστον επτά τραυματίες και κάποιοι μάρτυρες αναφέρουν ότι άκουσαν ανθρώπους να ουρλιάζουν. Όπως αναφέρουν άλλα ιταλικά μέσα, από την πολυκατοικία εκκενώθηκαν περίπου 30 οικογένειες.

Στο εν λόγω κτίριο βρίσκονταν σε εξέλιξη εργασίες ανακαίνισης και φέρεται να κάηκε και στους επτά ορόφους. Οι πυροσβέστες επιχειρούν με διάφορες ομάδες και διάφορα οχήματα, μεταξύ των οποίων δύο βυτιοφόρα και δύο κλιμακωτά. Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα, έβγαλαν άτομα με «αναπνευστικά προβλήματα».

Η ενημέρωση της Πυροσβεστικής

Πυρκαγιά σε εξέλιξη στη Via D'onofrio. Πρόκειται για ένα κτίριο που εκτελούνται εργασίες ανακαίνισης. Οι φλόγες έπληξαν περίπου 7 ορόφους. Υπάρχουν αναφορές για άτομα που εξήχθησαν από την πυροσβεστική με αναπνευστικά προβλήματα λόγω καπνού. Άλλα άτομα εξετάζονται από τα ειδικά κλιμάκια. Η διαδικασία για την κατάσβεση της φωτιάς βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.