Μενού
south_korea
Αστυνομία Νοτίου Κορέας | Associated Press
  • Α-
  • Α+

Τη σύλληψη της γυναίκας που κατηγορείται ότι δολοφόνησε τα δυο της παιδιά και στη συνέχεια κράτησε τα άψυχα σώματά τους στον καταψύκτη του σπιτιού της για χρόνια, ζήτησε η αστυνομία στη Νότια Κορέα. Η υπόθεση ήρθε στο φως τον Μάιο, όταν το Συμβούλιο Ελέγχου και Επιθεώρησης της κυβέρνησης ανακάλυψε ότι οι γεννήσεις των μωρών δεν είχαν καταγραφεί επίσημα, αν και υπήρχε η καταγραφή τους στο νοσοκομείο.

Χθες η αστυνομία πραγματοποίησε επιχείρηση έρευνας και κατάσχεσης στο σπίτι της γυναίκας, κατά τη διάρκεια της οποίας η ίδια παραδέχθηκε τις δολοφονίες των μωρών. Αξιωματούχος της Αστυνομίας της επαρχίας Gyeonggi Nambu δήλωσε στο CNN ότι η γυναίκα παραδέχτηκε την πράξη της, την οποία δικαιολόγησε λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετώπιζε από τη φροντίδα των τριών άλλων παιδιών της, ηλικίας 12, 10 και 8 ετών. Τα νεογέννητα ήταν μόλις μίας ημέρας όταν δολοφονήθηκαν, πρόσθεσε ο αξιωματούχος.

Η γυναίκα, φέρεται να σκότωσε πρώτα το τέταρτο παιδί της, που γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2018, με την αστυνομία να υποστηρίζει ότι στραγγάλισε το κοριτσάκι την επόμενη ημέρα της γέννησής της και έβαλε το σώμα της στον καταψύκτη του σπιτιού της. Το ίδιο έκανε και με το πέμπτο της παιδί, ένα αγοράκι που γεννήθηκε έναν χρόνο μετά, τον Νοέμβριο του 2019. Ο σύζυγός της δήλωσε ότι του είχαν πει ότι η γυναίκα διέκοψε την εγκυμοσύνη της και δε γνώριζε για τις δολοφονίες, σύμφωνα με την αστυνομία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA