Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια αεροσυνοδός από την Αργεντινή, η Μπάρμπαρα Μπασιλιέρι, γνωστή στο TikTok ως «Barbie Bac» με πάνω από 3,8 εκατομμύρια ακολούθους, ανέβασε ένα βιντεάκι που περιέγραφε το πιο σιχαμερό πράγμα που έχει δει ποτέ σε αεροπορική πτήση.

Αυτό που της έκανε τόση εντύπωση και προκάλεσε αηδία στην ίδια και τους θεατές των βίντεο της είναι ότι γονείς αλλάζουν τις πάνες με τα κόπρανα των μωρών τους στα μικρά τραπεζάκια που βρίσκονται μπροστά στη θέση κάθε επιβάτη ενός αεροπλάνου.

Το βίντεο της 30χρονης έγινε γρήγορα viral αφού περιγράφει αυτή την ανθυγιεινή πρακτική που είδε να συμβαίνει μπροστά στα μάτια της. Συγκεκριμένα είπε: «Είδα κάτι φρικτό, οι επιβάτες αεροπλάνων αλλάζουν τις πάνες των μωρών τους στα τραπεζάκια των θέσεων».

Πολλοί χρησιμοποιούν τα τραπεζάκια θέσεων για να φάνε ή ακόμα ακουμπάνε τα κεφάλια τους για να κοιμηθούν. «Δεν πρέπει ποτέ να πετάτε τις πάνες στις τουαλέτες, αλλά στους κάδους απορριμμάτων. Επίσης μην δίνετε ποτέ τις βρώμικες πάνες στις αεροσυνοδούς, είναι αηδιαστικό», πρόσθεσε. 

Το βιντεο μετράει πάνω από 150.000 προβολές και έχει εκατοντάδες σχόλια από άτομα που θεωρούν το περιστατικό αηδιαστικό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.