Ο αρχηγός της μισθοφορικής οργάνωσης Wagner, Γεβγκένι Πριγκόζιν, κατηγόρησε σήμερα τον ρωσικό στρατό ότι βομβάρδισε στρατόπεδα της οργάνωσης, στα μετόπισθεν του μετώπου στην Ουκρανία, προκαλώντας «πολύ μεγάλο αριθμό θυμάτων».
«Πραγματοποίησαν πλήγματα, επιθέσεις με πυραύλους, στα στρατόπεδά μας. Ένας πολύ μεγάλος αριθμός μαχητών μας σκοτώθηκε», είπε ο Πριγκόζιν σε ηχητικό μήνυμα που μεταδόθηκε από την υπηρεσία Τύπου του.
Παράλληλα δήλωσε ότι θα «απαντήσει» σε αυτές τις επιθέσεις που διατάχθηκαν, σύμφωνα με τον ίδιο από τον ίδιο τον Ρώσο υπουργό Άμυνας.
Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας άμεσα διέψευσε αυτούς τους ισχυρισμούς του Πριγκόζιν, σύμφωνα με ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.