Επτά παιδιά και δύο ενήλικες τραυματίσθηκαν από την πτώση αυτοκινήτου στο κτίριο δημοτικού σχολείου στο Γουίμπλεντον στη Βρετανία, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.
Το συμβάν δεν αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατικό περιστατικό. Διεξάγεται έρευνα για την διακρίβωση των συνθηκών αυτού που συνέβη, διευκρίνισε η αστυνομία.
Αστυνομικοί, ασθενοφόρα και πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο της «σοβαρής σύγκρουσης».
Εικόνες που μεταδόθηκαν από το Sky News έδειξαν ένα τρακαρισμένο 4X4 Land Rover έξω από το ιδιωτικό σχολείο θηλέων Study Prep.
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
- Η απελευθέρωση των γαλάζιων βουλευτών, η επιστροφή του Ντάισελμπλουμ και το mea culpa του Αλέξη Τσίπρα
- Αμαλιάδα: Μυστήριο με τον θάνατο 48χρονης - Εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι άνδρα που τη φιλοξενούσε
- Αποκάλυψη Λιάγκα: «Μου την έπεσε ο καθηγητής που μου έκανε ιδιαίτερα, ήμουν 16 - Ο πατέρας μου δεν με πίστεψε»
- Καιρός την Πρωτομαγιά: Πέφτει η θερμοκρασία έως και 13 βαθμούς - Πότε επιστρέφει η άνοιξη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.