Μενού
Αστυνομία στην Τουρκία
Αστυνομία στην Τουρκία | shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ένας Βρετανός τουρίστας συνελήφθη στην Τουρκία, όταν σκότωσε τη σύζυγό του μετά από 41 χτυπήματα με κατσαβίδι, σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

Η 26χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή κατά τις 12:30 το μεσημέρι της Τρίτης (14/11), σε δωμάτιο ξενοδοχείου της περιοχής Φατί Μεβλανκαπί της Κωνσταντινούπολης. Ο 28χρονος δράστης έχει ήδη ομολογήσει για το έγκλημά του, σύμφωνα με την Daily Mail.

Την ημέρα του περιστατικού, προσωπικό του ξενοδοχείου κάλεσε τις αρχές, πληροφορώντας για «φωνές» που έρχονταν από το δωμάτιο του φόνου, ενώ αργότερα βρήκαν τη γυναίκα αιμόφυρτη στο πάτωμα. Οι τραυματιοφορείς που έσπευσαν στο σημείο επιβεβαίωσαν τον θάνατο επί τόπου.

Προσπάθησε να φύγει με ταξί

Το θύμα έφερε πολλαπλές πληγές στο σώμα και στον λαιμό, και οι ερευνητές εκτίμησαν πως το εργαλείο του φόνου ήταν ένα κατσαβίδι. Η τουρκική αστυνομία γρήγορα εντόπισε τον άντρα της την ώρα που προσπαθούσε να μπει σε ταξί, φορώντας ένα ματωμένο φανελάκι.

Μετά την προσαγωγή του, οδηγήθηκε στο Ανθρωποκτονιών, όπου ο ίδιος ομολόγησε στο φόνο και είπε μάλιστα πως είχε πετάξει το κατσαβίδι στην λεκάνη της τουαλέτας τους. 

Ισχυρίστηκε επίσης πως το θύμα του είχε δώσεις ουσίες τη μέρα του συμβάντος, οδηγώντας τον να «τα χάσει». Κατά τα λεγόμενά του, οι δύο ήρθαν σε διαπληκτισμό, ενώ στη συνέχεια μαχαίρωσε την 26χρονη. Ο δράστης φέρεται να έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή για κάποια ψυχολογική πάθηση, και παραδέχτηκε επίσης πως προσπάθησε να διαφύγει μετά το φόνο.

Η έρευνα για το περιστατικό βρίσκεται υπό εξέλιξη, ενώ το υπουργείο Εξωτερικών της Βρετανίας δήλωσε στο μέσο πως βρίσκονται σε επιφυλακή σε περίπτωση που χρειαστεί η συνδρομή τους.

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA