Ο Βασιλιάς Κάρολος, την ώρα που λαμβάνει θεραπεία για την αντιμετώπιση του «πιο επιθετικού καρκίνου», έμαθε πως ένας από τους πιο στενούς του φίλους και ιπποκόμος της βασιλικής οικογένειας, ο Ian Farquhar, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών.
«Ο καπετάνιος», όπως ήταν γνωστός ο Farquhar, πέθανε στο εξοχικό του στο κτήμα Highgrove του βασιλιά Καρόλου, ήταν ιπποκόμος για τη μητέρα της Βασίλισσας, και μέλος επίλεκτης ομάδας του ιππικού όπου είχε φτάσει μέχρι τον βαθμό του λοχαγού.
Ο Βασιλιάς Κάρολος, και η βασίλισσα Καμίλα διατηρούσαν μαζί του μία πολύ στενή σχέση, καθώς ζούσε στο κτήμα για αρκετά χρόνια, με τα νέα του να γίνονται γνωστά την Τετάρτη (6/3).
Πηγή σε βρετανικά μέσα ανέφερε ότι συνήθιζε να διασχίζει τα χωράφια για να συναντήσει τον μονάρχη για δείπνο, αλλά εγκατέλειπε το αυτοκίνητό του όταν κολλούσε στις λάσπες και περίμενε να το σώσουν τρακτέρ.
Ο Ian παντρεύτηκε την Pammie-Jane Chafer μετά την αποχώρησή του από τον στρατό και το ζευγάρι απέκτησε τρεις κόρες. Είχε καταφέρει να αναπτύξει σχέση φιλίας και με τον διάδοχο του θρόνου, Ουίλιαμ, όταν ο πρίγκιπας είχε γνωρίσει τον πρώτο του έρωτα το 2000.
- Η παραλία Ποτάμι στη Σάμο είναι η πιο επικίνδυνη στην Ελλάδα και έχει τον πιο απότομο βυθό
- Η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε με ανανεωμένο καλοκαιρινό λουκ στα MAD VMA και ακόμα παραμιλάμε
- Πολυμήχανη Ελληνίδα ανακάλυψε τον μοναδικό τρόπο για να φάμε λαγοκέφαλο
- YouTuber πάει για ψάρεμα στα πιο μολυσμένα νερά της Αττικής - Τι βρήκε σε Ελευσίνα και Κηφισό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.