Μενού
 
Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Πιστεύεται ότι ο Βασιλιάς Κάρολος έχει ξεκινήσει ήδη να προετοιμάζει τη διαδοχή του καθώς φέρεται ότι ο καρκίνος του είναι πιο επικίνδυνος από ότι πιστεύουμε. Αυτό αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της Mirror, που φιλοξενεί το ρεπορτάζ του βασιλικού ρεπόρτερ Tom Quinn.

«Ο Κάρολος γνωρίζει επίσης ότι, ως μελλοντικός βασιλιάς, ο Γουίλιαμ βρίσκεται στο επίκεντρο του σχεδιασμού διαδοχής που λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή. Οι αξιωματούχοι είχαν υποθέσει ότι ο Κάρολος θα παρέμενε υγιής τουλάχιστον μέχρι τα μέσα της δεκαετίας των 80 ετών του, πριν χρειαζόταν να ξεκινήσει ο σχεδιασμός διαδοχής.

Ωστόσο, φαίνεται ότι ο καρκίνος του Βασιλιά Καρόλου είναι πιο επικίνδυνος από ό,τι πιστεύουμε», είπε ο βασιλικός ρεπόρτερ.

«Ο σχεδιασμός διαδοχής είναι άκρως μυστικός και κανείς δεν εμπιστεύεται τον Χάρι να είναι μέρος του για τον απλούστατο λόγο ότι αν αισθάνεται με οποιονδήποτε τρόπο περιφρονημένος ή δεν του δίνεται αυτό που πιστεύει ότι του αξίζει και θα σπεύσει κατευθείαν στα μέσα ενημέρωσης», συμπλήρωσε ο Tom Quinn στη βρετανική εφημερίδα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA