Ένας 28χρονος συνελήφθη ως ύποπτος για τον θανάσιμο τραυματισμό με μαχαίρι ενός 41χρονου άνδρα και ενός 2χρονου παιδιού νωρίτερα σήμερα (22/1) σε πάρκο του Ασάφενμπουργκ στην Βαυαρία.
Την ίδια στιγμή, δύο σοβαρά τραυματίες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της πόλης, ενώ το κίνητρο του φερόμενου δράστη παραμένει άγνωστο, όπως ενημερώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Το πάρκο Σένταλ στο κέντρο της πόλης έχει χαρακτηριστεί από τις αρχές «επικίνδυνο», εξαιτίας συχνών ληστειών και διακίνησης ναρκωτικών.
Βαυαρία: Προσπάθησε να διαφύγει με τρένο
Τα δρομολόγια των τρένων στην πόλη διακόπηκαν προσωρινά καθώς ο ύποπτος προσπάθησε να διαφύγει επιβιβαζόμενος στους συρμούς, αλλά οι Αρχές κατάφεραν να τον συλλάβουν εγκαίρως, μεταδίδει το France 24.
Η τοπική αστυνομία καθησύχασε ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για άλλους ενεργούς δράστες και πως δεν υφίσταται κίνδυνος για το κοινό, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.