Σοκ έχει επικρατήσει στο ιταλικό ποδόσφαιρο μετά από ένα επεισόδιο στυγνής, οπαδικά υποκινούμενης δολοφονίας, κατά το οποίο ένας 26χρονος οπαδός της Αταλάντα έπεσε νεκρός μετά από επίθεση οπαδού της Ίντερ.
Όπως μεταφέρει η Repubblica, όλα ξεκίνησαν σε ένα μπαρ στην περιοχή Borgo Santa Caterina, όπου οι δύο νεαροί ήρθαν σε διαπληκτισμό, πριν το θύμα, ο Ρικάρντο Κλάρις δεχθεί θανατηφόρο χτύπημα με μαχαίρι.
Ο δράστης της δολοφονίας, μπήκαν στο μπαρ με φίλους του, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της Ίντερ, κάτι που είδε ως πρόκληση η άλλη παρέα υποστηρικτών της Αταλάντα. Αμέσως ξεκίνησαν να λογομαχούν και πήγαν τον καβγά εκτός του καταστήματος.
Πώς δολοφονήθηκε ο οπαδός της Αταλάντα
Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, λίγο μετά τις 01:00 σήμερα (4/5) άκουσαν συνθήματα εναντίον της Ίντερ, ενώ σχεδόν αμέσως ακούστηκε η κραυγή ενός άνδρα να λέει «Έχει μαχαίρι, έχει μαχαίρι».
Μέχρι να σηκωθούν από τα κρεβάτια τους και να δουν τι συνέβη, ο Ρικάρντο Κλαρίς βρισκόταν πεσμένος στο έδαφος και αιμόφυρτος.
Όταν έφτασε στο σημείο το ασθενοφόρο, ήταν πλέον πολύ αργά, καθώς ο νεαρός, έχοντας μαχαιρωθεί στο στήθος, είχε ήδη χάσει τη ζωή του.
Ο δράστης της επίθεσης, που ταυτοποιήθηκε ως ο 19χρονος Τζάκοπο Ντε Σιμόνε παραδόθηκε στην αστυνομία, ομολογώντας πως αυτός ήταν που σκότωσε τον 26χρονο. Όπως είπε προσπάθησε να υπερασπιστεί τον δίδυμο αδελφό του, ο οποίος δεχόταν επίθεση.
Το φονικό όπλο, ένα μαχαίρι που χρησιμοποίησε, βρέθηκε γρήγορα από τις αστυνομικές αρχές, σε πολύ κοντινή απόσταση από το σημείο που ο Ρικάρντο Κλαρίς άφησε την τελευταία του πνοή.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.