Μενού
Γαμήλια τελετή
Γαμήλια τελετή | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Όταν η πρόσκληση της Σάρα για τον γάμο της συναδέλφου της έφτασε ταχυδρομικά, άρχισε να οργανώνει την οκτάωρη διαδρομή μέχρι την εκκλησία. Ήταν ο πρώτος γάμος φίλης της στον οποίο θα έδινε το παρών, οπότε ήταν πολύ ενθουσιασμένη που ήταν καλεσμένη. 

Από τη Βρετανία όπου διαμένει, αυτή και άλλη μία προσκεκλημένη συνάδελφός της οδήγησαν 8 ώρες μέχρι τη Σκωτία για την τελετή, όπου νοίκιασαν ένα AirBnB. Συνάντησε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, ο οποίος προσφέρθηκε ευγενικά να την οδηγήσει στην εκκλησία, καθώς δεν υπήρχαν διαθέσιμα ταξί., όπως γράφει το kidspot.

Την ημέρα του γάμου, η Σάρα και η συνάδελφός της περνούσαν τέλεια . «Η γαμήλια τελετή ήταν τόσο υπέροχη. Βγάζουμε φωτογραφίες της νύφης, συναναστρεφόμαστε με άλλους καλεσμένους και τέλος πήγαμε να κάνουμε τσεκ-ιν στη ρεσεψιόν όπου θα ήταν το δείπνο», είπε. Εκεί όμως άρχισε να «στραβώνει» το πράγμα.

Δεν διάβασε την πρόσκληση σωστά

Περιέργως, όμως, όταν έφτασε στο χώρο της δεξίωσης και άρχισε να ψάχνει τη θέση της, δεν μπορούσε να τη βρει. Πού ήταν το όνομά της; Άρχισε να «σκανάρει» τη λίστα, αναζητώντας τη θέση της για να καθίσει, αλλά μάταια.

Λίγο αργότερα, ο μετρ τις πλησίασε και ζήτησε από τη Σάρα και τη συνάδελφό της τις προσκλήσεις τους. Αφού τους έριξε ένα επικριτικό βλέμμα, τους εξήγησε την κατάσταση.

«Μας είπε αυστηρά ότι ήμασταν προσκεκλημένες μόνο στην εκκλησία, και τα βραδινά απεριτίφ, και ότι έπρεπε να φύγουμε», είπε, απογοητευμένη. «Η πρόσκληση το έγραφε με μικροσκοπικά γράμματα που δεν πρόσεξα».

Το ζευγάρι ταπεινώθηκε, και έφυγαν από τον χώρο όσο πιο αθόρυβα μπορούσαν, για να μην γίνουν θέαμα. Αφού βρήκαν μία τοπική καντίνα για φαγητό, επέστρεψαν στο B&B για να φρεσκαριστούν, έχοντας πάρει ένα μάθημα δυσανάλογα «επίπονο». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA