Μενού
Ερντογάν και Πούτιν στη Σύνοδο Ρωσίας-Ιράν-Τουρκίας στην Τεχεράνη, 7 Σεπτεμβρίου του 2018
Ερντογάν και Πούτιν στη Σύνοδο Ρωσίας-Ιράν-Τουρκίας στην Τεχεράνη, 7 Σεπτεμβρίου του 2018 | AP
  • Α-
  • Α+

Κατά τα λεγόμενα του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, η αναμενόμενη επίσκεψη του Βλαντίμιρ Πούτιν στην Άγκυρα θα γίνει εν ευθέτω χρόνω, «χωρίς καθυστέρηση, αλλά όχι πολύ σύντομα», όπως δήλωσε. 

Σε ερώτηση σχετικά με την τηλεφωνική του συνομιλία με τον Ρώσο πρόεδρο, ο Τούρκος ομόλογός του απάντησε πως του είπε ότι θα πραγματοποιήσει την επίσκεψη αυτή χωρίς καθυστέρηση, όχι όμως προς το παρόν ή σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. 

Όπως ανέφερε, ο Βλαντίμιρ Πούτιν του εξέφρασε «επίμονα» την ικανοποίησή του για τη στάση της Τουρκίας στις διεθνείς εξελίξεις. «Εξέφρασε την ικανοποίησή του υπέρ της σταθερής συνέχισης των μεταξύ μας σχέσεων» τόνισε.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας επικοινώνησε τηλεφωνικά το πρωί (26/2) με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προκειμένου να τον ευχηθεί για τα σημερινά γενέθλιά του. Σε ανακοίνωση της Διεύθυνσης Επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας σημειώνεται ότι κατά την συνομιλία, ο Βλαντίμιρ Πούτιν ευχαρίστησε τον Τούρκο πρόεδρο για τη συμβολή του στην πρόοδο των σχέσεων Τουρκίας-Ρωσίας σε φιλική βάση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA