Φονική πυρκαγιά ξέσπασε νωρίς το πρωί στην ανατολική Γαλλία σε ένα κτήριο για άτομα με ειδικές ανάγκες με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους εννέα άνθρωποι και άλλοι δύο να αγνοούνται.
Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο του Βιντσενέμ, η φωτιά ξέσπασε στις 06:30 το πρωί (07:30 ώρα Ελλάδος) και κατέκαψε το κτήριο πολύ γρήγορα την ώρα που οι άνθρωποι ακόμα κοιμόντουσαν. Υπάρχει φόβος πως οι δύο αγνοούμενοι από μια ομάδα ανθρώπων από το Νανσί ίσως να είναι νεκροί, ενώ σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο είναι ηλικίας μεταξύ 25 έως 50 ετών.
Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας, Ελιζαμπέτ Μπορν, σε μια ανάρτηση είπε «Οι σκέψεις μου είναι με τα θύματα και τα αγαπημένα τους πρόσωπα» και κατευθύνθηκε προς το σημείο, ενώ να σημειωθεί πως νωρίτερα αγνοούνταν 10 άτομα με αναπηρίες και ένα μέλος της φιλανθρωπικής οργάνωσης.
- Δεν ήταν τυχαίο το τροχαίο των οπαδών του ΠΑΟΚ: Τράκαραν στον «δρόμο του θανάτου» της Ρουμανίας
- Lane Assist: Πώς λειτουργεί το σύστημα που φέρεται να μπλόκαρε το τιμόνι στη Ρουμανία
- Το πρόβλημα που δεν στάθμισε η Καρυστιανού, η άνω τελεία στην Όλγα και οι ανατροπές λόγω των τραγωδιών
- Το «καρφί» Λιάγκα για Καλημέρα Ελλάδα: «Δεν οφείλεται σε μας η καθυστέρηση, αλλά στην προηγούμενη εκπομπή»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.