Μενού
Η στιγμή της διάσωσης
Η στιγμή της διάσωσης | Youtube
  • Α-
  • Α+

Μία απίστευτη διάσωση σημειώθηκε στις ΗΠΑ, με οδηγό φορτηγού ο οποίος έσωσε γυναίκα από πνιγμό στη μέση της κίνησης, όταν αυτή σταμάτησε δίπλα του και του έκανε νόημα πως χρειαζόταν βοήθεια.

Το περιστατικό συνέβη σε αυτοκινητόδρομο κοντά στην πόλη του Σικάγο, όταν ο φορτηγατζής Τζεφ Χάνους είδε μία οδηγό να σταματά δίπλα στην παρκαρισμένη νταλίκα του.

Το βίντεο της κάμερας του οχήματος δείχνει τη γυναίκα να βγαίνει από το ΙΧ της, στο οποίο είχε τα δύο της παιδιά, και να πλησιάζει τον Χάνους, ο οποίος έσπευσε προς βοήθεια.

Έδρασε από ένστικτο

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο άντρας έδρασε καθαρά ενστικτωδώς, καθώς κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, βλέποντας τα νοήματα της γυναίκας. Ο Τζεφ την έπιασε από τη μέση και της έκανε τη λαβή Heimlich, για να ανοίξει την αναπνευστική της οδό, σώζοντάς την.

«Φαινόταν σοκαρισμένη, δεν νομίζω να είχε όρεξη για κουβεντούλα», δήλωσε σε τοπικό μέσο, περιγράφοντας τη διάσωση. «Σήκωσε τα χέρια της και έδειχνε το λαιμό της. Αυτό είναι το σήμα για πνιγμό, οπότε τη ρώτησα αν πνίγεται, και έγνεψε καταφατικά».

«Με κατέλαβε το ένστικτο. Ζω τη ζωή μου με βάση τι μου λέει η διαίσθησή μου, και τότε πήρε τον έλεγχο», πρόσθεσε ο άντρας, λέγοντας πως η περίπτωση αυτή του θύμισε το θάνατο ενός φίλου του από πνιγμό πριν κάποια χρόνια.

«Οι φύλακες άγγελοι μας συναντήθηκαν, και όλα πήγαν καλά»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA