Μενού
Βασιλιάς Κάρολος
Βασιλιάς Κάρολος | EPA/NEIL HALL/ΑΠΕ-ΜΠΕ
  • Α-
  • Α+

Η κατάσταση της υγείας του βασιλιά Καρόλου επιδεινώνεται σταδιακά, γεγονός που οδηγεί τους αξιωματούχους του παλατιού του Μπάκιγχαμ να διατηρούν ένα τακτικά ενημερωμένο σχέδιο για την επικείμενη κηδεία του - οι προετοιμασίες για την οποία ξεκίνησαν την επομένη της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ, ενημερώνουν άτομα μα γνώση της υπόθεσης.

Ο 75χρονος μονάρχης έχει παραμείνει -  σε μεγάλο βαθμό - μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μετά την ανακοίνωση ότι διαγνώστηκε με καρκίνο. Στόχος είναι να κρύψει την επιδεινούμενη κατάστασή του, ανέφεραν πολλές πηγές στο Daily Beast, που επεσήμαναν πως η κατάσταση «δεν είναι καλή». 

«Φυσικά είναι αποφασισμένος να το νικήσει. Όλοι παραμένουν αισιόδοξοι, αλλά είναι πραγματικά πολύ άρρωστος. Περισσότερο από ό,τι αφήνουν να φανεί» είπε στο πρακτορείο άτομο που χαρακτηρίζεται φίλος της βασιλικής οικογένειας, σύμφωνα με τη New York Post. 

Ο βασιλιάς Κάρολος και το παλάτι δεν έχουν ενημερώσει με τι είδους καρκίνου έχει διαγνωστεί, αλλά είναι γνωστό πως δεν πρόκειται για καρκίνο στον προστάτη. 

Βοηθοί του εξετάζουν τακτικά την «Επιχείρηση Menai Bridge», όπως έχει ονομαστεί το σχέδιο της κηδείας του, που αποτελείται από εκατοντάδες σελίδες.

«Τα σχέδια ενημερώνονται συχνά. Δεν είναι τίποτα διαφορετικό σε σχέση με αυτό που θα περίμενε κανείς, δεδομένου ότι ο βασιλιάς έχει διαγνωστεί με καρκίνο» δήλωσε στο Daily Beast πρώην υπάλληλος που διατηρεί δεσμούς με αυλικούς. 

Το εξαιρετικά λεπτομερές έγγραφο δημιουργήθηκε την επομένη της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ, στις 8 Σεπτεμβρίου 2022, και χρησιμοποιεί την κηδεία της μακροβιότερης βασίλισσας ως οδηγό για να διασφαλίσει ότι η κηδεία του Καρόλου θα κυλήσει πιο ομαλά.

Στρατιωτικοί αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν στο μέσο ότι η επιχείρηση ενημερώνεται τακτικά, αλλά τόνισαν ότι πρόκειται για τυπική διαδικασία και έκριναν πως θα ήταν παράλογο να αναλύσει κανείς περισσότερο την υπόθεση.

Διαβάστε επίσης

Ο πήχης του 33%, τα πανηγύρια της Προέδρου που θύμωσαν την Εκκλησία και η Καϊλή που δεν θα λείψει

Ο εμφύλιος των οργανωμένων, ο ηγετικός ρόλος του μάνατζερ τράπερ και το σύνθημα για επίθεση στα ΜΑΤ

Ο «βασιλιάς» των Final-4: Ο Βασίλης Σπανούλης επιστρέφει 20 χρόνια μετά από το πρώτο του «ξεχασμένο» F4

Ο εφιάλτης του Τσερνόμπιλ, το ραδιενεργό νέφος στην Ελλάδα και η ομάδα αυτοκτονίας που έσωσε τον πλανήτη

Εορταστικό ωράριο: Ποια σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά την Κυριακή (28/4) - Το ωράριό τους

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA