Μενού
Ο βασιλιάς Κάρολος
Ο βασιλιάς Κάρολος | (EPA/NEIL HALL)
  • Α-
  • Α+

Ο βασιλιάς Κάρολος φέρεται πως επιθυμεί να τείνει κλάδο ελαίας προς τον γιο του πρίγκιπα Χάρι και τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στη βασιλική οικογένεια που επικαλείται το Page Six

Ο βασιλιάς Κάρολος μπορεί να καλέσει τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ στο Balmoral αυτό το καλοκαίρι, σε μια προσπάθεια να ξαναβρεθεί με τα εγγόνια του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο καρκινοπαθής μονάρχης έχει δει τον πρίγκιπα Άρτσι, ο οποίος γίνεται 5 ετών τον επόμενο μήνα, σε λίγες μόνο περιπτώσεις - και έχει δει την πριγκίπισσα Λίλιμπετ από κοντά μόνο μία φορά.

Ωστόσο, υπάρχει φημολογία ότι ο 75χρονος μονάρχης θα προσκαλέσει τον γιο και τη νύφη του στο αγαπημένο καταφύγιο της βασιλικής οικογένειας στην εξοχή της Σκωτίας. Εκεί πηγαίνουν αρκετά συχνά ο βασιλιάς και η Καμίλα και τους συνοδεύουν μέλη της οικογένειας, από τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας -η οποία δίνει τη δική της μάχη με τον καρκίνο- μέχρι τα δικά του αδέλφια.

harry-karolos
Πρίγκιπας Χάρι, Βασιλιάς Κάρολος | Associated Press

«Μπορώ να δω τον Κάρολο να θέλει απεγνωσμένα να δει τα εγγόνια του και να τείνει αυτό το κλαδί ελιάς στη Μέγκαν και τον Χάρι. Μπορεί να έχει αποφασίσει ότι η ζωή είναι απλά πολύ σύντομη. Το Balmoral είναι πραγματικά το τέλειο, ξεκούραστο μέρος για μια επανένωση. Αν όντως απευθύνει πρόσκληση, τότε ο Χάρι και η Μέγκαν θα πρέπει σίγουρα να συμφωνήσουν στην επίσκεψη» αναφέρει η πηγή, σύμφωνα με το Page Six.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA