Δημοσιογράφοι τραυματίστηκαν σήμερα το βράδυ κατά τη διάρκεια ισραηλινών βομβαρδισμών στο νότιο Λίβανο, ανέφερε δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου που βρίσκεται στο σημείο. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες ένας ακόμα δημοσιογράφος σκοτώθηκε.
Συγκεκριμένα, ρουκέτες έπεσαν σε μια περιοχή όπου ήταν παρούσα μια ομάδα δημοσιογράφων από τουλάχιστον τρία διαφορετικά μέσα ενημέρωσης, στο χωριό Άλμα ελ Τσάαμπ, που βρίσκεται κοντά στα σύνορα Λιβάνου - Ισραήλ.
Από την πλευρά του, το Al Jazeera αναφέρει ότι τουλάχιστον τρεις δημοσιογράφοι τραυματίστηκαν. Η δημοσιογράφος του δικτύου του Κατάρ Carmen Joukhadar και ο εικονολήπτης Elie Brakhya βρίσκονται μεταξύ των τραυματιών. Το περιστατικό συνέβη στην Άλμα ασ-Σαάαμπ.
Παράλληλα, το Reuters αναφέρει ότι εικονολήπτης του σκοτώθηκε, ενώ κάλυπτε την ανταλλαγή πυρών.
«Με μεγάλη μας θλίψη πληροφορηθήκαμε ότι ο εικονολήπτης Ισάμ Αμπντάλα σκοτώθηκε» ανέφερε η ανακοίνωση του πρακτορείου. Ο Αμπντάλα ήταν μέλος της δημοσιογραφικής ομάδας του Reuters στον νότιο Λίβανο που κάλυπτε απευθείας τις εξελίξεις στην περιοχή αυτήν.
- «Κάηκε η παιδική μας ηλικία»: Η ιστορία του Δημήτρη από το Πόρτο Γερμενό που «πόνεσε» όλη την Ελλάδα
- Φωτιά τώρα: Πύρινος εφιάλτης σε Πόρτο Γερμενό και Βοιωτία - Κάηκαν σπίτια, επιμένουν οι θυελλώδεις άνεμοι
- Το ελληνικό χωριό με το πιο παράξενο όνομα βρίσκεται στην Ήπειρο και είναι πολύ ορεινό
- Το επίθετο που «κουβαλάει» τη μεγαλύτερη ιστορία καφετζήδων στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.