Μενού
μιλανο
Αστυνομία του Μιλάνο | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ήρθε η μακάβρια επιβεβαίωση μετά το πολύνεκρο μακελειό στο Μιλάνο, αφού ο 17χρονος ομολόγησε πως ήταν εκείνος που μαχαίρωσε και σκότωσε ολόκληρη την οικογένειά του.

Το φρικιαστικό συμβάν σημειώθηκε αργά τη νύχτα χθες (31/8) στο Παντέρνο Ντουνιάνο. Ένας 17χρονος κάλεσε τότε την Αστυνομία, λέγοντας πως σκότωσε τον 51χρονο πατέρα του, διότι, υποτιθέμενα, ο τελευταίος είχε μόλις μαχαιρώσει την σύζυγό του, αλλά και το 12χρονο αδερφό του, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Από την πρώτη στιγμή βέβαια, οι ερευνητές υποψιάζονταν πως ο 17χρονος ενδέχεται να είναι ο μόνος δράστης, εφόσον προέκυπταν ασυνέπειες στην κατάθεσή του.

Μιλάνο: Σκότωσε όλη του την οικογένεια

Οι υποψίες τους οδήγησαν τους ερευνητές να συνεχίσουν την ανάκριση, κατά την οποία, αργά το απόγευμα σήμερα (1/9), ο 17χρονος λύγισε και ομολόγησε πως διέπραξε το αποτρόπαιο έγκλημα μόνος και χωρίς συνεργούς.

Λίγες ώρες νωρίτερα η οικογένεια γιόρταζε τα γενέθλια του πατέρα. Άγνωστοι παραμένουν μέχρι στιγμής οι λόγοι της πολλαπλής δολοφονίας που έπληξε την εύπορη και, φαινομενικά, ευτυχισμένη οικογένεια.

Το μόνο που είναι γνωστό είναι πως το πρώτο θύμα ήταν ο 12χρονος, στον οποίο έφτασαν και οι περισσότερες μαχαιριές, και πως λίγες ώρες πριν τη δολοφονία, η οικογένεια γιόρτασε τα 51α γενέθλια του πατέρα, μαζί με συγγενείς.

Φονικό στο Μιλάνο: Ποια είναι τα θύματα

Ως θύματα του φονικού στο Μιλάνο ταυτοποιήθηκαν ένας άνδρας 51 χρονών και οικοδόμος, η 48χρονη σύζυγός του και ο 12χρονος γιος τους, με τον πατέρα να γιορτάζει τα γενέθλιά του το βράδυ του Σαββάτου, ενώ στο δίπλα διαμέρισμα έμεναν οι γονείς και ο αδερφός του.

Ο 17χρονος μεγάλος γιος, που ειδοποίησε τις Αρχές, ανακρίνεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Αστυνομίας, για να διαπιστωθεί τι ακριβώς είχε συμβεί. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που διέρρευσαν, τα θύματα έφεραν τραύματα από μαχαίρι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...