Μενού
Οι διασώστες μεταφέρουν τη Michelle στο νοσοκομείο
Οι διασώστες μεταφέρουν τη Michelle στο νοσοκομείο | Youtube
  • Α-
  • Α+

Μια 45χρονη μητέρα λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή της, όταν έκανε «μαϊμού» ένεση αδυνατίσματος που είχε αγοράσει από το διαδίκτυο και προωθούν τα social media, ενώ θα είχε βρει σίγουρο θάνατο αν δεν δρούσε γρήγορα και αποφασιστικά η μικρή της κόρη.

Όπως είπε στη Daily Express η Michelle Sword, ήθελε απλά να χάσει μερικά κιλά, χωρίς να φαντάζεται τις παρενέργειες που θα προκαλούσε το ύποπτο σκεύασμα. Αν η 13χρονη κόρη της, Cadie, δεν είχε σημάνει συναγερμό, δεν θα ήταν πια εδώ. Η Michelle δήλωσε πως έφτασε πολύ κοντά στον θάνατο μετά από μία θαυματουργή ανάρρωση.

Την προέτρεψαν τα social media

Λίγο μετά την περίοδο των lockdown της πανδημίας του κορονοϊού, η μητέρα έκανε για πρώτη φορά ένεση για απώλεια βάρους, που όπως λέει βελτίωσε τη διάθεσή της και τη γέμισε με ενέργεια. Αυτή η θετική εμπειρία την ώθησε να το ξανακάνει.

Βλέποντας τις «θαυματουργές» ενέσεις να προωθούνται παντού στους τοίχους των social media, η 45χρονη πήρε θάρρος και παρήγγειλε άλλη μία. Όταν όμως έκανε την ένεση στο στομάχι, όπως προβλέπεται, ο μηχανισμός δεν λειτούργησε σωστά, με αποτέλεσμα να χορηγηθεί δραστική ουσία πολύ περισσότερη του ενδεδειγμένου ορίου.

«Δεν σταματούσε και ένιωσα ότι κράτησε λίγο παραπάνω, οπότε σκέφτηκα να το διακόψω», δήλωσε. «Μετά την ένεση όμως, νόμιζα ότι δεν το είχα κρατήσει αρκετή ώρα και έλεγα ότι θα ξανακάνω λίγο αργότερα».

Και ευτυχώς δεν το έκανε, αφού μέσα σε μόλις 15 λεπτά, άρχισαν τα πρώτα συμπτώματα. Η γυναίκα ένιωθε αποπροσανατολισμένη, ζαλισμένη, αλλά εκείνη την ώρα γύρισε σπίτι η κόρη της. Λίγο μετά άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία και άρχισε να περνά σε κατατονική κατάσταση όσο μιλούσε με την Cadie. 

Πώς σώθηκε

Τρομαγμένο, το κορίτσι τηλεφώνησε σε φίλο της, ο οποίος βρέθηκε στο σπίτι μέσα σε λίγα λεπτά μαζί με ένα ασθενοφόρο. «Ήμουν τυχερή που ήταν μαζί μου, αφού δώδεκα λεπτά αφού ήρθε έχασα τις αισθήσεις μου», πρόσθεσε η Michelle.

Η γυναίκα έφτασε μία ανάσα πριν το θάνατο, αφού όπως αποδείχτηκε αργότερα, η ένεση ήταν γεμάτη με καθαρή ινσουλίνη, ενώ είχε χορηγήσει 18cc (με την ασφαλή ποσότητα να κυμαίνεται στα 2 με 4 cc).

Παρά την πολύωρη δοκιμασία της, η 45χρονη δεν υπέστη μόνιμη βλάβη. «Έπρεπε να ξέρω καλύτερα, γιατί αυτό μαθαίνω στα παιδιά μου και δεν ακολούθησα τη συμβουλή μου. Ζήτησα συγγνώμη και από τα δυο τους για αυτό που συνέβη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA