Μενού
ntinamo zagkremp - opadoi
Οπαδοί Ντιναμό Ζάγκρεμπ | Associated Press
  • Α-
  • Α+

Προκλητικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «sportske.jutarnji.hr» αναφέρεται στο πλάνο της αστυνομίας της Κροατίας για την παραμονή της αποστολής της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Αθήνα! Σύμφωνα με το δημοσίευμα η αστυνομία της Κροατίας θα εξασφαλίσει πως «οι Έλληνες δε θα χάσουν ούτε... τρίχα στο Ζάγκρεμπ», καθώς η αστυνομία τους είναι έμπειρη σε αυτές τις καταστάσεις και όπως αναφέρεται «το πρόβλημα θα είναι όταν πάει η Ντιναμό στην Αθήνα, είδαμε τις σχεδόν απίστευτες αστοχίες των Ελλήνων αστυνομικών. Είναι σημαντικό λοιπόν να ταξιδέψει η κροατική αστυνομία μαζί με την αποστολή και να συνεργαστεί με τις ελληνικές Αρχές»!

Το άρθρο υποστηρίζει πως η Ντιναμό πρέπει να πιέσει την UEFA και την κροατική πρεσβεία στην Αθήνα να υπάρξουν άμεσες επαφές με τις ελληνικές Αρχές για να γίνει ενημέρωση για το πλάνο φρούρησης της αποστολής της Ντιναμό, η οποία θα αποτελείται από το απαραίτητο προσωπικό πέραν των παικτών και του τεχνικού επιτελείου του Ιγκόρ Μπίσκαν. Όλοι θα μείνουν στο ίδιο ξενοδοχείο και δε θα φύγουν καθόλου, ενώ είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο, το συγκεκριμένο ξενοδοχείο, να είναι μακριά από το κέντρο της Αθήνας.

Υπενθυμίζεται πως μετά από απόφαση της UEFA η ΑΕΚ θα δώσει τη ρεβάνς εντός έδρας, στις 19 Αυγούστου και ήδη ετοιμάζεται το πλάνο της επιστροφής των πρωταθλητών Κροατίας στην Ελλάδα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA