Μενού
Nicky Newman
Nicky Newman | Facebook
  • Α-
  • Α+

«Αν το βλέπετε αυτό, πάει να πει πως έχω ήδη πεθάνει», διαβάζει κανείς στο τελευταίο ποστ του Instagram της influencer Νίκι Νιούμαν. Η περιπέτεια της 35χρονης influencer στη σφαίρα των social media άρχισε και τελείωσε με κοινό παρονομαστή τον καρκίνο απ'τον οποίο έπασχε.

Μετά τον σοκαριστικό της πρόλογο, στέλνει το τελευταίο της μήνυμα στους δεκάδες χιλιάδες followers της.

«Δεν έχασα τίποτα, όλοι ξέραμε πως θα συμβεί. Θέλω να μου υποσχεθείτε πως θα αγαπάτε τους δικούς σας ανθρώπους. Τρέξτε και αδράξτε τη ζωή, ποτέ δεν ξέρουμε τι μας περιμένει αργότερα» γράφει προσπαθώντας να κάνει ακόμα και έναν αναπόφευκτο θάνατο ένα μήνυμα ενδυνάμωσης και ελπίδας.

Η Νίκι δεν ήταν από την αρχή τόσο οπτιμίστρια. Αυτή και ο σύζυγός της, ο Mr. G όπως τον αποκαλεί, προσπαθούσαν για πολύ καιρό να κάνουν ένα παιδί με εξωσωματική γονιμοποίηση.

Μετά από μία βίαιη αποβολή όμως, οι γιατροί της διέγνωσαν ανίατο μεταστατικό καρκίνο του στήθους. Η νεαρή κοπέλα αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει τη διπλή πραγματικότητα. Δεν θα μπορούσε να γίνει μητέρα και, κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα ζούσε για πολύ ακόμα.

"Μου πήρε καιρό να το επεξεργαστώ, έπρεπε να διέλθω από όλη αυτή τη διαδικασία πένθους, για όλα τα πράγματα που ήξερα πως δεν θα κάνω. Αλλά πρέπει να σηκωθείς ξανά στα πόδια σου. Έτσι εγώ επικεντρώθηκα στον καρκίνο και τον έκανα λόγο ύπαρξης".

Ο λογαριασμός της Nicky Newman από τότε έως και σήμερα είναι ένας τοίχος με υπενθυμίσεις πως ο καρκίνος, ακόμα και ανίατος, δεν είναι το τέλος. Με αμέτρητα ποστ, καταγράφει την πραγματικότητά της, από τις δυσοίωνες εξετάσεις μέχρι και τις πιο ξέγνοιαστες στιγμές.

 
 
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.