Μενού
marathonios-pateras
Ο πατέρας που βάζει τα παιδιά μπορστά στη σύζυγό του σε Μαραθώνιο | Sinomar_Reporter / TikTok
  • Α-
  • Α+

Διφορούμενα σχόλια και αντιδράσεις ξεσήκωσε ένα βίντεο στο TikTok που δείχνει το... «σαμποτάζ» ενός πατέρα στη σύντροφό του, καθώς φέρεται να έβαλε μπροστά τα παιδιά τους για να τής αποσπάσει την προσοχή, ενώ εκείνη έτρεχε σε μαραθώνιο.

Στο βίντεο φαίνεται μία γυναίκα να τρέχει προς τη γραμμή τερματισμού. Ένας άνδρας, ο οποίος εικάζεται ότι είναι ο πατέρας, στέκεται στην άκρη του δρόμου με δύο μικρά παιδιά. Κρατώντας τα χέρια τους, ενθάρρυνε τα παιδιά του να περπατήσουν στον δρόμο από όπου θα περνούσαν οι αθλητές.

Καθώς η γυναίκα έτρεχε προς τη γραμμή τερματισμού προσπέρασε τα παιδιά και έφτασε γραμμής τερματισμού, ολοκληρώνοντας τον μαραθώνιο σε μία ώρα και 46 λεπτά.

Ωστόσο, ο πατέρας κάποια στιγμή ανασήκωσε τους ώμους κοιτώντας άλλους θεατές και δείχνοντας να μπερδεύεται που η γυναίκα δεν σταμάτησε να αγκαλιάσει τα παιδιά της πριν ολοκληρώσει τον αγώνα.

Όπως αναφέρει ο Independent, από τότε που δημοσιεύτηκε στις 5 Μαΐου, το κλιπ έχει συγκεντρώσει σχεδόν 10 εκατομμύρια προβολές στο TikTok - καθώς και πολλές αντιδράσεις από τους χρήστες.

Στα σχόλια, πολλοί επέκριναν τον πατέρα, καθώς ενδεχομένως να κατέστρεψε μια σημαντική στιγμή για τη σύντροφό του. «Για ΜΙΑ φορά μπορούμε να ΜΗΝ διακόψουμε μια μαμά και να την αφήσουμε να έχει την καταραμένη στιγμή που της αξίζει!», γράφει ένας χρήστης.

Άλλοι πιστεύουν ότι η χειρονομία του πατέρα έδειξε έλλειψη σεβασμού ή υποστήριξης στη σύντροφό του, όπως ένα άτομο που είπε: «Αυτό είναι ένα πραγματικά πολύ καλό παράδειγμα του λεπτού τρόπου με τον οποίο ορισμένοι σύζυγοι αντιμετωπίζουν τις σοβαρές υποχρεώσεις των συζύγων τους εκτός οικογενειακής ζωής, σαν αστείο ή όχι σοβαρό ή απλά για πλάκα».

«Προσπαθεί να της υπενθυμίσει ότι αυτός και τα παιδιά είναι το μόνο που μετράει», ανέφερε ένας άλλος χρήστης του TikTok. «Δεν έχει σημασία πόσα έχει καταφέρει. Και χαίρομαι που επέλεξε τον εαυτό της!».

Άλλοι απλώς αναρωτήθηκαν γιατί ο πατέρας έβαλε τα παιδιά τους στο δρόμο του μαραθωνίου, αντί να περιμένει τη μητέρα στο τέλος της γραμμής τερματισμού.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένας πατέρας προκαλεί διαδικτυακές αντιδράσεις επειδή φαινομενικά δεν υποστηρίζει τη σύντροφό του. Τον Ιανουάριο, ο χρήστης του TikTok Jared Sayre υποστήριξε ότι το να είσαι μητέρα που μένει στο σπίτι δεν είναι δουλειά, προκαλώντας θυμό σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε απάντηση, πολλοί άνθρωποι τόνισαν πόση δουλειά κάνουν οι μητέρες που μένουν στο σπίτι για τα παιδιά τους, πόσο δε μάλλον για τη διατήρηση ενός ολόκληρου νοικοκυριού.

@sinomar_reporter

Emocionante chegada da campeã da 2.a Meia Maratona @ladeirasdapenha , @lu_grandi seguida de perto pela vice campeã @leticia.dermatologista

♬ som original - Sinomar_Reporter
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA