Μενού
Έγκυος
Έγκυος | shutterstock
  • Α-
  • Α+

Μια Ιταλίδα φυλακίστηκε καθώς παρίστανε την έγκυο εδώ και πολλά χρόνια, στήνοντας την απάτη με 17 περιπτώσεις εγκυμοσύνης βάζοντας μαξιλάρια στην κοιλιά της. 

Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια είχε πάρει επιδόματα που ξεπερνούν τις 100.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τη Mirror, η γυναίκα ονομάζεται Barbara loele και είναι 55 ετών. Κατηγορήθηκε ότι κέρδισε με δόλο μια περιουσία σε κρατικά επιδόματα και ότι πήρε σημαντικό χρόνο άδειας λόγω ψεύτικης εγκυμοσύνης. 

Από τις 17 υποτιθέμενες εγκυμοσύνες, ισχυρίστηκε ότι μόνο πέντε ολοκληρώθηκαν, ενώ οι άλλες δώδεκα ήταν αποβολές.

Η Ioele είπε ότι γέννησε το τελευταίο της παιδί τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά η αστυνομία, η οποία είπε ότι την παρακολουθούσε στενά τους τελευταίους εννέα μήνες, είπε ότι όλη η εγκυμοσύνη ήταν απάτη

Έκλεβε πιστοποιητικά γέννησης 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εισαγγελείς είπαν ότι η απάτη στήθηκε μέσω κλεμμένων πιστοποιητικών γέννησης από μια κλινική στη Ρώμη, μαζί με άλλα πλαστά έγγραφα. 

Ο 55χρονος σύντροφος της, Davide Pizzinato, φέρεται να είπε στην αστυνομία κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ότι ήξερε «πολύ καλά» ότι η Ioele δεν ήταν ποτέ έγκυος.

Φέρεται ότι κατέθεσε εναντίον της για να δεχτεί μικρότερη ποινή, καθώς κατηγορήθηκε ως συνεργός της. 

Πάντως, η γυναίκα είπε ότι τα πέντε παιδιά υπάρχουν και ότι οι εγκυμοσύνες της ήταν γνήσιες. Τελικά, καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους και έξι μηνών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA