Μενού
Νεκροταφείο
Νεκροταφείο | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Μια 41χρονη γυναίκα έπαθε το σοκ της ζωής της, όταν πέθανε ο 46χρονος σύντροφός της και ανακάλυψε ότι έκανε διπλή ζωή. Όταν εκείνος «εξαφανίστηκε» έμαθε ότι είχε μια άγνωστη ζωή, που έκρυβε μια άλλη γυναίκα και παιδιά. 

Η ίδια είπε στη Sun ότι γνωρίστηκαν σε ένα επιχειρηματικό συνέδριο και ότι «ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά».

«Ήξερα από την πρώτη συζήτηση ότι είχαμε κάτι ιδιαίτερο και η σχέση μας άνθισε γρήγορα μετά». 

«Ενώ ζούσαμε στα δύο άκρα της Βρετανίας, δεν το αφήσαμε ποτέ να μπει εμπόδιο στη σχέση μας και βλέπαμε ο ένας τον άλλο Σαββατοκύριακο παρά Σαββατοκύριακο. Πίστευα πραγματικά ότι θα χτίζαμε ένα μέλλον μαζί και δεν είχα καμία αμφιβολία για τη σχέση μας» είπε. 

Ωστόσο, παρά την όμορφη σχέση τους ο 46χρονος μια μέρα εξαφανίστηκε: «Επικοινώνησα με έναν από τους συναδέλφους του, με τον οποίο είχαμε βγει μερικές φορές και με συμβούλεψε να τον ψάξω στο Facebook. Δεν είχα χρησιμοποιήσει τον λογαριασμό μου για χρόνια και ανακάλυψα ότι η σελίδα του είχε μετατραπεί σε αναμνηστική. Είχε πεθάνει από καρδιακή προσβολή. Ήμουν συντετριμμένη». 

Τότε είναι και που είδε φωτογραφίες με τη σύζυγο του: «Εξακολουθώ να ταράζομαι από αυτά τα νέα, είδα πολλές φωτογραφίες του συντρόφου μου και της οικογένειάς του και πολλές πρόσφατες αναρτήσεις περιελάμβαναν τη σύζυγο του. Ένιωσα την καρδιά μου να σπάει σε ένα εκατομμύριο κομμάτια. Όχι, μόνο τον είχα χάσει, αλλά ήταν ψέματα και όσα μου είχε πει» ανέφερε η γυναίκα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA