Μενού
robert de niro
Ρόμπερτ Ντε Νίρο | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ο 19χρονος εγγονός του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Λεάντρο Ντε Νίρο Ροντρίγκεζ, βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Μανχάταν στις 2 Ιουλίου και έκτοτε διενεργούνται έρευνες για να διαλευκανθούν τα αίτια του θανάτου του. 

Η Αστυνομία της Νέας Υόρκης συνέλαβε μια 20χρονη κοπέλα, τη Σοφία Χέιλι Μαρκς, η οποία φέρεται να είναι έμπορος ναρκωτικών και να πούλησε ναρκωτικά στον νεαρό λίγο πριν εκείνος εντοπιστεί νεκρός, σύμφωνα με τη New York Post

Η Μαρκς, γνωστή ως η «Percocet Princess», συνελήφθη γύρω στις 6 το απόγευμα της Πέμπτης (13/7) κατά τη διάρκεια μυστικής επιχείρησης της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών και της Εθνικής Ασφάλειας. Από πλευράς του το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης δήλωσε ότι δεν έχει να δώσει πληροφορίες σχετικά με τη σύλληψή της.

Η Μαρκς κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών και ήταν προγραμματισμένο να οδηγηθεί σε ομοσπονδιακό δικαστήριο το πρωί της Παρασκευής (14/7), σύμφωνα με πηγές, ενώ δεν ήταν ξεκάθαρο εάν εκπροσωπείται από δικηγόρο.

Η αστυνομία εκτιμά ότι ο θάνατος του 19χρονου Λεάντρο οφείλεται σε υπερβολική δόση αφού κοντά στο άψυχο σώμα του βρέθηκε άσπρη ουσία σε μορφή σκόνης, όπως αναφέρει η New York Post.  

Συγκίνηση προκαλεί η Ντρένα Ντε Νίρο, μητέρα του Λεάντρο, η οποία ξέσπασε μέσω Instagram όταν κάποιος διαδικτυακός της φίλος τη ρώτησε από τι πέθανε ο γιος της. Η ίδια εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο γιος της πέθανε επειδή πήρε χάπια με φαιντανύλη

Το άτομο που πούλησε τα νοθευμένα ναρκωτικά στον γιο της το έκανε εν γνώσει του, ισχυρίστηκε η Ντρένα, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Κάποιος του πούλησε χάπια νοθευμένα με φαιντανύλη που ήξερε ότι ήταν νοθευμένα, αλλά παρόλα αυτά του τα πούλησε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA