Η ρωσική κυβέρνηση απαγόρευσε σε εργαζόμενους τη χρήση iPhones και iPads, επιτρέποντάς την αποκλειστικά για προσωπικές ανάγκες, όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.
«Επιβάλλεται απαγόρευση χρήσης συσκευών (της Apple) – smartphones και tablets – για πρόσβαση σε εφαρμογές και σε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της εργασίας», ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Ανάπτυξης, Επικοινωνιών και ΜΜΕ Μαξούτ Σαντάεφ. «Επιτρέπεται η χρήση iPhones για προσωπικές ανάγκες», διευκρίνισε.
Το μέτρο επιβλήθηκε δύο μήνες μετά τους ισχυρισμούς της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ρωσίας (FSB) ότι αρκετές χιλιάδες συσκευές της Apple παραβιάστηκαν λόγω κυβερνοεπίθεσης που αποδίδεται στις ΗΠΑ.
H Apple διέψευσε τους ισχυρισμούς. Η Υπηρεσία Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ (NSA) που – σύμφωνα με την FSB – συνεργάστηκε με την Apple, αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.
- Η παραλία Ποτάμι στη Σάμο είναι η πιο επικίνδυνη στην Ελλάδα και έχει τον πιο απότομο βυθό
- Η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε με ανανεωμένο καλοκαιρινό λουκ στα MAD VMA και ακόμα παραμιλάμε
- Πολυμήχανη Ελληνίδα ανακάλυψε τον μοναδικό τρόπο για να φάμε λαγοκέφαλο
- YouTuber πάει για ψάρεμα στα πιο μολυσμένα νερά της Αττικής - Τι βρήκε σε Ελευσίνα και Κηφισό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.