Μενού
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι στη Μεγάλη Βρετανία | ΑΠΕ - ΜΠΕ / EPA
  • Α-
  • Α+

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, επιβεβαίωσε νωρίτερα, σήμερα πως οι συνομιλίες με τους Αμερικανούς αξιωματούχους θα πραγματοποιηθούν στη Σαουδική Αραβία την επόμενη εβδομάδα.

Στο νυχτερινό του διάγγελμα την Πέμπτη, ο Ζελένσκι δήλωσε ότι θα ταξιδέψει στη Σαουδική Αραβία τη Δευτέρα και η ομάδα του θα παραμείνει εκεί για να έχει συνομιλίες με Αμερικανούς αξιωματούχους.

«Η Ουκρανία ενδιαφέρεται περισσότερο για την ειρήνη» δήλωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας.

Ζελένσκι: Τι είχαν μεταδώσει τα αμερικανικά ΜΜΕ

Ανώτεροι αξιωματούχοι της κυβέρνησης Τραμπ θα μεταβούν στη Σαουδική Αραβία για να συναντηθούν με Ουκρανούς αξιωματούχους την επόμενη εβδομάδα, μετέδωσε χθες το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox News και ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Axios.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, αναφέρει ο Axios, επικαλούμενος ανώνυμες πηγές.

Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάρκο Ρούμπιο και άλλοι θα αναχωρήσουν για το Ριάντ την Τρίτη για να συμμετάσχουν στη συνάντηση στην οποία θα παραστεί επίσης ο Αντρίι Γερμάκ, κορυφαίος σύμβουλος του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ανέφερε το Fox News σε ξεχωριστή του ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...