Μενού
natalie-branda
Natalie Branda | Facebook
  • Α-
  • Α+

Την πιο τρομακτική στιγμή της ζωής της περιέγραψε σε συνέντευξή της η Νάταλι Μπράντα, η οποία δέχθηκε επίθεση από καρχαρία και κατάφερε να επιζήσει από τα δαγκώματά του. 

«Πηδούσαμε από το σκάφος, κολυμπούσαμε, επιπλέαμε για λίγες ώρες. Απλά περνούσαμε μια διασκεδαστική μέρα», δήλωσε η 26χρονη γυναίκα στο fox13news.com, αποκαλύπτοντας ότι γιόρταζε με την παρέα της τα γενέθλια της φίλης της, Άλι. Όμως, γύρω στις 20:00 το βράδυ όλα άλλαξαν και η γιορτή μετατράπηκε σε εφιάλτης. 

«Απλά ένιωσα πίεση και είπα "με δάγκωσε". Κολύμπησα με τον πιο γρήγορο τρόπο που έχω κολυμπήσει ποτέ μέχρι τη βάρκα», δήλωσε η νεαρή. Η φίλη της, Άλι Μακς, είχε μόλις βγει από το νερό πέντε λεπτά πριν.

«Μπορούσα να δω μόνο το στομάχι μου εκείνη τη στιγμή και όλοι στο σκάφος έλεγαν "Ω, Θεέ μου, δεν είναι τόσο άσχημα" και μετά γύρισα και όλοι έλεγαν "Ω, Θεέ μου"». Είχε ένα δάγκωμα που εκτεινόταν από τα οπίσθιά της μέχρι το στομάχι της. 

Οι φίλοι της, τη μετέφεραν άμεσα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι επρόκειτο για δάγκωμα από καρχαρία και της έκαναν 14 ράμματα.
«Πιθανότατα θα ξαναμπώ στο νερό, αλλά πρέπει πρώτα να αναρρώσω» δήλωσε η νεαρή, αναφέροντας ότι τα τραύματά της είναι τόσο σοβαρά που δεν μπορεί να εργαστεί αυτή τη στιγμή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA