Μενού
Η ύποπτη αποσκευή που αποδείχθηκε ερωτικό βοήθημα
Η ύποπτη αποσκευή που αποδείχθηκε ερωτικό βοήθημα | Tiktok
  • Α-
  • Α+

Μια επιβάτης αεροπλάνου κόντεψε να πεθάνει από...ντροπή, όταν ένα ερωτικό βοήθημα της άρχισε να βουίζει μέσα από τη βαλίτσα της λίγο πριν την απογείωση, με το πλήρωμα να την αναγκάζει να αποβιβαστεί από το αεροσκάφος για να αποκαλύψει το «σκανδαλώδες» περιεχόμενο της χειραποσκευής της, και την ίδια να σκάει στα γέλια από αμηχανία.

Το απίστευτο γεγονός καταγράφηκε από φίλο της σε βίντεο που μοιράστηκε και η New York Post, το οποίο έγινε ανάρπαστο στο Tiktok με 12,5 εκατομμύρια προβολές. «Όλο το αεροπλάνο ήθελε να μάθει γιατί δονείται η βαλίτσα μου», γράφει στη λεζάντα η άτυχη επιβάτης.

Στο ανάρπαστο βίντεο, η influencer Amanda Diaz Rojas φαίνεται οκλαδόν πάνω από την ασημένια βαλίτσα της καθώς γελάει με αμηχανία. Στη συνέχεια, ακολουθώντας τις οδηγίες των μελών του πληρώματος, κατεβαίνει από το αεροπλάνο και ανοίγει τη βαλίτσα της στη μέση του αεροδιαδρόμου.

@amandarojasd

Cuando todo el avion quiere saber porque tu maleta vibra 😫😫

♬ original sound - Amanda

Τέλος καλό, όλα καλά όμως. Όταν το προσωπικό κατάλαβε περί τίνος επρόκειτο, ξέσπασαν σε γέλια, με τη Rojas να μην μπορεί να κρατηθεί επίσης. «Βλέπω πήρε μόνο τα απαραίτητα, σχολίασε ένας χρήστης κάτω από το βίντεο. «Καλό θα ήταν να βγάλεις τις μπαταρίες την επόμενη φορά», τη συμβούλεψε ένας άλλος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA