Μενού
aeroplano
Το εσωτερικό αεροπλάνου. | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ένα «ιδιαίτερο» περιστατικό με πρωταγωνιστές ένα ζευγάρι αναστάτωσε τους επιβάτες κατά την διάρκεια πτήσης της British Airways προς το Δουβλίνο, καθώς συνευρέθηκαν ερωτικά μπροστά στα μάτια των υπολοίπων επιβατών.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το βίντεο τραβήχτηκε σε πτήση νωρίς το πρωί την περασμένη Τρίτη από το Χίθροου του Λονδίνου με προορισμό το Δουβλίνο και φαίνεται να δείχνει μια γυναίκα να αγγίζει ερωτικά έναν άνδρα κάτω από ένα μαντήλι.

Οι επιβάτες που ήταν αυτόπτες μάρτυρες αυτών των πράξεων λένε ότι αυτό γινόταν συνεχώς κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Μία επιβάτης, η Φάρα, που ήταν στο αεροπλάνο με τη μητέρα και τον αδελφό της τράβηξε βίντεο το ζευγάρι.

«Γύριζα να κοιτάξω τον αδερφό μου και μετά είδα μια έντονη κίνηση στα καθίσματα στην άλλη πλευρά. Ήταν πολύ κραυγαλέο. Ήταν συνεχώς έτσι, για 15 με 20 λεπτά της πτήσης, με τον τύπο. Ήταν σοκαριστικό γιατί υπήρχαν παιδιά στο αεροπλάνο. Υπήρχε ένα παιδί που έτρεχε πάνω κάτω που μπορούσε να το δει αυτό. Ήταν απλώς αηδιαστικό για να είμαι ειλικρινής» λέει η επιβάτης και προσθέτει:

«Μας είχαν απομείνει περίπου 38 λεπτά της πτήσης όταν το παρατήρησα. Ήταν αρκετά ντροπιαστικό για μένα να κάθομαι με τον αδερφό μου και να το βλέπω αυτό. Ήταν ένα από τα μικρότερα αεροπλάνα και καθόντουσαν αρκετά κοντά σ' εμένα. Καλύφθηκαν με ένα μαντήλι, αλλά ήταν αρκετά προφανές και κατάλαβα ως ενήλικας, τι έκαναν».

Εκπρόσωπος της British Airways είπε: «Οι συνάδελφοί μας στο πλήρωμα καμπίνας δεν ενημερώθηκαν για κανένα πρόβλημα στο αεροσκάφος. Εάν είχαν ενημερωθεί, θα είχαν λάβει τα κατάλληλα μέτρα για να το αντιμετωπίσουν».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA