Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Βασίλης Τερλέγκας το πρωί της Πέμπτης (24/2) και ήταν «χείμαρρος» σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Ο τραγουδιστής ξεκαθάρισε τη θέση του, ενώ μίλησε και για την πίστη του στον Άγιο Παΐσιο

«Η δήλωση του Ρουβά, βαλτός ήταν. Δεν νομίζω ότι ο Σάκης Ρουβάς πήγε σε πρωινάδικο τυχαία. Τον Ρουβά τον αγαπάω σαν καλλιτέχνη, αλλά ρε φίλε εσύ δεν είσαι καλλιτέχνης, είσαι επιχειρηματίας. Εγώ ήρθα από τα Καλάβρυτα, το πάλεψα μόνος μου, με τη φωνή μου. Ρουβά τι κάνεις; Τι λες τώρα; Τι είναι αυτά που λες;

Διαβάστε ακόμη: Χρήστος Σαντικάι: Έφεραν έναν μικρό Αλβανό να ψέλνει, δεν πληρώθηκα ποτέ

Τον αγαπάς; Ποιον αγαπάς; Ποιον αγαπάς; Επειδή σου έδωσε το βραβείο της ανοιχτής παλάμης; Ε όχι κύριε Ρουβά! Σ’ αγαπάω ρε φίλε Σάκη αλλά δεν μου τα είπες καλά αυτή τη φορά τα λεφτά φαίνεται είναι πολλά», είπε αρχικά ο Βασίλης Τερλέγκας.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Άγιο Παΐσιο, τον οποίο τοποθετεί στην κορυφή των Αγίων. Όπως είπε, προτιμά να του βρίσει κάποιος τους γονείς, παρά να πιάσει στο στόμα του τον Άγιο. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA