Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Χρήστος Σαντικάι κάθισε απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης (23/2) και εξομολογήθηκε στο The 2Night Show λεπτομέρειες από τη ζωή και την καριέρα του. Μίλησε για τα πρώτα του χρόνια στην Ελλάδα, το ξεκίνημά του στο τραγούδι, την προσωπική του ζωή, αλλά και τη Λάουρα Νάργες.  «Όταν ξεκίνησα τα τραγούδια ήμουν 9 ετών. Ψυχικά δεν κουράστηκα. Για κάτι που αγαπάω δεν θα κουραστώ ποτέ. Είχα κάνει 3 CD για τα οποία δεν πληρώθηκα, δεν είχα τα πνευματικά δικαιώματα», είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

«Αυτά τα CD είναι ο λόγος που βρίσκομαι εδώ τώρα. Ήταν έξυπνο αυτό που σκέφτηκαν τότε. Να φέρουν έναν Αλβανό μικρό να ψέλνει, δεν υπάρχει σε marketing όλο αυτό που σκέφτηκαν, ήταν πολύ έξυπνο. Θα έλεγαν οι άλλοι, αυτός τώρα που ψέλνει είναι Αλβανός αλλά μπορεί και να είναι Μουσουλμάνος. Σε έβαζε σε σκέψεις. Το άκουσα και αυτό, όλα τα είχα ακούσει», συνέχισε. 

Διαβάστε ακόμη: Μαρίνα Σάττι: Ντρεπόμουν να με πάρει ο μπαμπάς μου από το φροντιστήριο γιατί είναι μαύρος

Αναφέρθηκε, επίσης, και στην δύσκολη περίοδο που ακολούθησε. «Όσο μεγάλωνα ήθελα να βγάλω από πάνω μου αυτή την στάμπα του μικρού παιδιού. Νόμιζα ήταν κατάρα. Το μικρό παιδί που πάντα τραγουδά τα κάλαντα. Έκανα μεγάλο λάθος, δεν μπορούσα να βγάλω αυτή την στάμπα και δεν χρειαζόταν. Με βοηθάει μέχρι και τώρα, ένας που δεν με ξέρει σήμερα να κάτσει να ακούσει ένα τραγούδι, ή κάτι που θα του πω, εφόσον με είχε ακούσει τότε», ανέφερε ο Χρήστος Σαντικάι.

Όσον αφορά τη σχέση του με τη Λάουρα Νάργες είπε πως «είναι πολύ καλό παιδί. Το καλό είναι ότι είμαστε πολύ καλοί φίλοι, σαν αδέλφια, υπάρχει αυτό το δέσιμο».

Για την απόφασή του να μετακομίσει για ένα διάστημα στη Γερμανία αποκάλυψε: «Έφυγα για Γερμανία στο Μόναχο και ένιωσα μετανάστης για πρώτη φορά. Δούλεψα σε μια ταβέρνα, έκανα πολλές δουλειές και μουσική και έφυγα στους τέσσερις μήνες αλλιώς θα καθόμουν εκεί. Εκεί βρήκα εμένα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA