Αυλαία έριξε η «Φωλιά των Κου Κου» στο STAR. «Έρχομαι σήμερα εδώ με ψηλά το κεφάλι ως η Κατερίνα που γνωρίζετε για να αποχαιρετήσω την Κατερίνα Καραβάτου της Φωλιάς των Κου Κου», είπε η παρουσιάστρια.
Διαβάστε ακόμη: Τέλος ο Κατσούλης από τη Φωλιά Των ΚουΚου: Δάκρυσε η Κατερίνα Καραβάτου
«Εγώ ανέκαθεν έχω υπάρξει ένας πάρα πολύ αξιοπρεπής άνθρωπος που τιμά τους συνεργάτες του και τους εργοδότες του και πορεύεται με αγάπη ακόμα και αν δεν την λαμβάνει. Μία μικρή αναδρομή στο παρελθόν μου θα σας θυμίσει ότι και ξέρω να φέρομαι και ξέρω και να εκτιμώ και να αντιμετωπίζω και τις δικές μου δυσκολίες και τον άλλων. Επίσης, ξέρω να σηκώνομαι όταν πέφτω. Αυτό το έμαθα. Η κρητική μου καταγωγή που έχει δώσει ένα πλεονέκτημα και αυτό είναι η περηφάνια», είπε αρχικά και συνέχισε με μια μαντινάδα.
«Πιστεύω ότι η συνέπεια και οι καλοί τρόποι δεν είναι υποχρέωση. Πέρασα πολύ χάλια αυτές τις ημέρες και γενικότερα τον τελευταίο καιρό, ας μη γελιόμαστε. Ήταν μια περίοδος με γενναίες συγνώμες τουλάχιστον από εμένα και τον Κρατερό Κατσούλη. Πιστεύω ότι κάθε αποχαιρετισμός είναι ένας μικρός θάνατος. Εγώ βίωσα αυτή την κατάσταση ακριβώς έτσι. Στην αρχή δεν το πίστεψα, έκλαψα», ανέφερε η Κατερίνα Καραβάτου.
«Πέρασα πολύ άσχημα, πένθησα, υπήρξα απαρηγόρητη, μετά δυνατή και μετά κατάλαβα τι ήμουν. Ήμουν πάρα πολύ θυμωμένη. Έρχομαι σήμερα λοιπόν εδώ με ψηλά το κεφάλι για να αποχαιρετήσω την Κατερίνα Καραβάτου της Φωλιάς των Κου Κου. Ήρθα εδώ για να μοιραστώ μαζί σας το πλεονέκτημα του να μην θυμώνουμε», είπε μεταξύ άλλων.
- Δολοφονία στην Αμμουδάρα: Η στιγμή που ακούγονται οι πυροβολισμοί - Συνελήφθη και η σύζυγος του 54χρονου
- Ο Ντόναλντ Τραμπ ανέστειλε το «Σχέδιο Ελευθερία» για τα Στενά του Ορμούζ
- Σκεντέρμπεης: Ο ήρωας της Αλβανίας με το ελληνικό ονοματεπώνυμο που έγινε φόβος και τρόμος των Οθωμανών
- Airbnb: Η πολύ κρίσιμη ειδοποίηση που έστειλε η ΑΑΔΕ για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.