Μενού
  • Α-
  • Α+

Το λες και τηλεοπτική βόμβα αυτό που ανακοίνωσε ο Κρατερός Κατσούλης στη Φωλιά των ΚουΚου. Ύστερα από ένα διάστημα φημών για πιθανό χωρισμό του με την Κατερίνα Καραβάτου στη ζωή, ο ηθοποιός ανακοίνωσε έναν άλλο χωρισμό, τον τηλεοπτικό.

Σε αυτό το δεύτερο μισό της σεζόν ο Κρατερός Κατσούλης ήταν ταυτόχρονα στη Φωλιά των ΚουΚου και στο Your Face Sounds Familiar. Ταυτόχρονα όμως, προετοιμαζόταν εδώ και καιρό η παραγωγή για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας Σμύρνη Μου Αγαπημένη, μια θεατρική παράσταση όπου είχε βασικό ρόλο ο Κρατερός.  Είναι προφανές πως δε θα μπορούσαν να συνδυαστούν αυτά τα τρία και κυρίως η πρωινή εκπομπή με τα γυρίσματα. Έτσι, ο Κατσούλης ανακοίνωσε μέσα από την εκπομπή πως σήμερα ήταν η τελευταία του ημέρα.

«Σήμερα είναι η τελευταία μου μέρα στη Φωλιά των ΚουΚου. Φεύγω από την παρουσίαση, κλείνει ένας μεγάλος κύκλος 7 ετών. Κλείνει με τον ωραιότερο τρόπο που θα μπορούσε να γίνει, με πολλή χαρά, με συγκίνηση, με τρυφερότητα, γιατί ήταν μια δική μου επιθυμία πολύ μεγάλη, που σεβάστηκε το Star. Να απαντήσω τώρα στο γιατί. Ήταν επιθυμία του καναλιού να ειπωθεί πρώτα από μένα ο λόγος που συμβαίνει αυτό, για να μην υπάρξουν παρερμηνείες αυτού του πράγματος. Το κάνω τώρα και δεν περίμενα να τελειώσει η σεζόν, γιατί υπάρχει ο πρωταγωνιστικός ρόλος στην ταινία Η Σμύρνη Μου Αγαπημένη, υπάρχουν ανάγκες γυρισμάτων που θα ήταν δύσκολο να πραγματοποιήσω, αν δε με άφηνε το Star να αποχωρήσω.

Καθώς κλείνει αυτή η συνεργασία, θα ήθελα να αναφέρω τους ανθρώπους που με τίμησαν με τη συνεργασία τους. Πήρα πολύ χρήσιμα πράγματα απ΄αυτή την εμπειρία, αλλά πραγματικά δε γινόταν να συνεχίσω άλλο. Επιστρέφω στην πρώτη μου αγάπη, την υποκριτική. Προσπάθησα πολλές φορές να τα συνδυάσω και τα δύο, αλλά δεν επετεύχθη». Αναμφίβολα, κεντρικό πρόσωπο σε όλο αυτό ήταν η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία ήταν αυτή που πρότεινε πριν 7 χρόνια να κάνουν μαζί εκπομπή, στο τότε Epsilon, και η συνταγή αυτή πέτυχε και τηλεοπτικά και στη ζωή τους που δεν επηρεάστηκε από τη συνύπαρξη. 

Η παρουσιάστρια δε μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της και με λυγμούς ανέφερε ότι «υπάρχει από μέρους μου μια αμηχανία, ένας φόβος για το άγνωστο. Γνωρίζοντας πως όλο αυτό το πράγμα γίνεται για καλό και μόνο για καλό, πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με χαρά για τον Κρατερό. Δημιουργήσαμε τόσα πολλά πράγματα αυτά τα χρόνια. Ελπίζω να πάνε όλα όσο καλύτερα γίνεται. Με ελπίδα και αισιοδοξία να κλείσει όλο αυτό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA