Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Τζούλια Νόβα ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Μιχάλη Βιτζηλαίου. Η ξανθιά καλλονή που γνωρίσαμε μέσα από την τηλεόραση, είπε το «Yes I do» και πλέον το ζευγάρι αποφάσισε να πορευτεί μαζί στη ζωή. Η Τζούλια Νόβα αποκαλύπτει πώς έγινε η πρόταση αλλά και πώς θα γίνει ο γάμος. «Δεν έχουμε ορίσει ημερομηνία γάμου γιατί τώρα έγινε η πρόταση. Αυτό όμως που σκέφτομαι είναι πως θα ήθελα να γίνει σε πολύ κλειστό κύκλο». Όσο για το γεγονός της πανδημίας και κατά πόσο το καθυστερούν λόγω των περιορισμών εκείνη απαντάει  «Η πανδημία δεν με επηρεάζει γιατί δεν σκεφτόμαστε να κάνουμε πανηγύρι με πολύ κόσμο». Μιλώντας ωστόσο για το μέρος που θα ήθελε να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου εκείνη αποκαλύπτει «Ότι και να πω θα είναι ψέματα μπορεί να το κάνουμε στην Αθήνα σε κάποιο βουνό. Δεν έχουμε ακόμη συζητήσει». 

Διαβάστε ακόμηΔούκισσα Νομικού: Το τέλος από τον ΣΚΑΪ και το «ευχαριστώ» της παρουσιάστριας στον κόσμο

Ενώ όπως είπε «Εδώ και κάποιες εβδομάδες καταλάβαινα ότι κάτι γίνεται, με κάποιες κινήσεις που έκανε και κάποια πράγματα που με ρωτούσε. Είχε προδοθεί για να λέμε την αλήθεια αλλά είχα και ένα ερωτηματικό. Πήγαμε σε ένα μέρος που είχαμε βγει το πρώτο ραντεβού στην Αθήνα και καθόμασταν δίπλα δίπλα και μιλούσαμε. Κάποια στιγμή με ρώτησε αν θέλω να τον παντρευτώ. Εγώ γελώντας του είπα «πλάκα μου κανείς;» γιατί πίστευα ότι ήταν αστείο. Μου είπε, λοιπόν όχι και έβγαλε το δαχτυλίδι. Εγώ από αμηχανία και χαρά το πήρα από τα χέρια του χωρίς να του απαντήσω κάτι. Έκανα πως φεύγω  και μετά το ξανάδωσα στο χέρι και του ζήτησα να το ξαναπεί για να το συνειδητοποιήσω καλύτερα. Μου επανέλαβε λοιπόν την ερώτηση και φυσικά έγινε αποδεκτή η πρόταση γάμου».

Η Τζούλια Νόβα συνεχίζει  «Η αλήθεια είναι ότι ταιριάζουμε πάρα πολύ. Είμαστε ίδιοι. Μας αρέσουν τα ίδια πράγματα, έχουμε τις ίδιες απόψεις και πριν κάνουμε σχέση κάναμε παρέα και ήμασταν φίλοι. Οπότε ξέρουμε ο ένας τον άλλον. Δεν περίμενα ότι θα καταλήξει έτσι η σχέση μας αλλά ταιριάζουμε πολύ, έχουμε τις ίδιες απόψεις και ηρεμεί ο ένας τον άλλον που είναι σημαντικό σε μια σχέση. Αισθάνομαι πολύ όμορφα».  

Όσο για τα επαγγελματικά της η ξανθιά καλλονή αποκαλύπτει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα «Για τηλεόραση φέτος δεν νομίζω να κάνω κάτι γιατί κοιτάω να φτιάξω το δικό μου μαγαζί με σούσι στα Βόρεια προάστια. Ήθελα να ασχοληθώ και με άλλα πράγματα αλλά με την καραντίνα δεν το έκανα. Ευτυχώς γιατί κάθε εμπόδιο για καλό όπως λένε».