Μενού
  • Α-
  • Α+

Το σκηνικό ήταν ρομαντικό γιατί βρισκόντουσαν στην Χαλκιδική και στην αγαπημένη τους παραλία. Ο Γιώργος Μαυρίδης έπεισε την αγαπημένη του Κρίστη Καθάργια πως θα έκανε ένα γύρισμα και έστησε πολύ έξυπνα το σκηνικό . Η Μόλυ και η Τσίχλα  τα δυο σκυλάκια του παρουσιαστή έπαιζαν με τα μπαλάκια που τους πετούσαν. Τα έριχναν και εκείνα τα έφερναν πίσω. Μέσα σε ένα από αυτά ο γνωστός tattoo artist από τη Θεσσαλονίκη είχε κρύψει το δαχτυλίδι με το οποίο θα έκανε την πρόταση.

Διαβάστε ακόμη: Η αποκάλυψη του Μαυρίδη για το Nomads - Γιατί δεν ανακαινίστηκε η πτέρυγα του ΑΧΕΠΑ

«Λοιπόν μάγκες, ήρθε η ώρα να κάνω πρόταση γάμου στη Κρίστη τώρα και έχω οργανώσει κάτι πάρα πολύ καλό. Κάνω ότι μιλάω τώρα, δε με βλέπει και της έχω δώσει τις κάμερες και της έχω πει να με βοηθήσει σε κάτι γυρίσματα που ετοιμάζω. Έχω στήσει κάτι πολύ καλό για πρόταση γάμου!», ακούγεται να λέει ο Γιώργος Μαυρίδης στην αρχή του βίντεο.

Η Κρίστη κάποια στιγμή, βλέποντας το δαχτυλίδι μέσα στο μπαλάκι του τένις που της έφερε η Μόλυ αλλά και τον Γιώργο που της πρότεινε γονατιστός στην άμμο να γίνει γυναίκα του, ξαφνιάστηκε αρχικά λέγοντάς του αν μιλάει σοβαρά. «Φυσικά μιλάω σοβαρά, δηλαδή τώρα είπες ναι; Θέλεις να με παντρευτείς;» της απάντησε για να πάρει από την Κρίστη τη δική της απάντηση «Δε το συζητώ..»!  Το ζευγάρι έχει δεθεί και έχει περάσει πολλά και με την περιπέτεια του Γιώργου Μαυρίδη με τον κορονοιό οπότε η πρόταση γάμου έρχεται να επιβεβαιώσει τον μεγάλο έρωτα που ζουν.