Η Ελενα Ασημακοπούλου αποκάλυψε σε μία σειρά από stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τον τρόμο που έζησε όταν ένας επίμονος «θαυμαστής» της έφτασε μέχρι την πόρτα του μαγαζιού της και επέμενε να την γνωρίσει. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας ανέφερε μάλιστα ότι αναγκάστηκε να καλέσει την αστυνομία για βοήθεια.
Διαβάστε ακόμη: Ελενα Ασημακοπούλου: Κουράστηκα, θέλω τη ζωή μου πίσω! Ελεος
Όπως αποδείχτηκε ο άνδρας δεν αρκέστηκε στην απόρριψη που δέχτηκε τηλεφωνικά από την Έλενα Ασημακοπούλου και προσπάθησε να την γνωρίσει και από κοντά.
Η ανάρτηση της ηθοποιού
«Δευτέρα μεσημέρι χτυπάει το σταθερό του μαγαζιού και μου ζητάει κάποιος που δεν γνωρίζω να βρεθούμε… Αρνούμαι και κλείνω το τηλέφωνο.. Σήμερα λοιπόν ο ίδιος άνθρωπος μου χτυπάει το κουδούνι πάλι στο μαγαζί ενώ είμαστε κλειστά λόγω διακοπών και μου λέει ότι ήρθα να σε γνωρίσω.
Του λέω ΟΧΙ εγώ δεν θέλω… Τρόμαξα πολύ και έκλεισα την πόρτα γρήγορα καθώς ήμουν μόνη και ετοίμαζα παραγγελίες του Eshop. Φεύγει και ξαναγυρίζει με την πρόφαση ότι θέλει να ψωνίσει (ενώ είμαστε κλειστά) και επιμένει να του ανοίξω για να μου μιλήσει.
Τον διώχνω και του λέω ότι αν συνεχίσει θα φωνάξω την αστυνομία. Φωνάζω την αστυνομία, αναφέρω το περιστατικό αλλά δεν τον πρόλαβαν. Αργότερα μαθαίνω ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν από το πρωί εκεί και με περίμενε.
Να προσέχετε, να μιλάτε, να ζητάτε τη βοήθεια της αστυνομίας και όταν λέμε όχι είναι … ΌΧΙ».



- Υποχωρούν οι τιμές πετρελαίου μετά το διάγγελμα Νετανιάχου - Η εικόνα των αγορών
- Καιρός: Σήμερα (20/3) η πιο κρύα ημέρα της περιόδου - Οι εκτιμήσεις για την 25η Μαρτίου
- Συνεχίζεται και σήμερα (20/3) η απεργία των ταξί: Συγκέντρωση στις 10:30 στα γραφεία του ΣΑΤΑ
- «Ο καταραμένος»: Τι γράφουν τα βιβλία Ιστορίας του Ιράν για τον Μέγα Αλέξανδρο;
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.