Ο 11 μηνών ανιψιός και βαφτιστήρι της Σάρον Στόουν, Ρίβερ, πέθανε και η ηθοποιός τον αποχαιρέτισε με ένα συγκινητικό βίντεο στο Instagram. «River William Stone – Σεπτέμβριος 8, 2020 – Αύγουστος 30, 2021» έγραψε στη λεζάντα η ηθοποιός. Το μωρό στο βίντεο φαίνεται να γελά, ενώ παίζει το τραγούδι του Eric Clapton, «Tears In Heaven».
Ο Ρίβερ ήταν το μικρότερο παιδί του αδερφού της Σάρον Στόουν, Πάτρικ, που ζει στο Οχάιο. Χιλιάδες ήταν αυτοί που έσπευσαν να στείλουν τα συλλυπητήρια τους στην ηθοποιό.
Το πρωί της περασμένης Παρασκευής η Σάρον Στόουν δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφία του ανιψιού της, ο οποίος ήταν διασωληνωμένος, και έγραψε: «Ο ανιψιός μου και βαφτισιμιός μου, Ρίβερ Στόουν βρέθηκε στην κούνια του με πλήρη ανεπάρκεια οργάνων σήμερα. Παρακαλώ προσευχηθείτε για αυτόν. Χρειαζόμαστε ένα θαύμα!».
- «Είδα την Τελευταία Κλήση στο σινεμά και δεν μπορούσα να φανταστώ τι έβλεπαν live οι γονείς μου»
- Τελικά ποιοι αναπνέουν σε αυτόν τον πλανήτη; Οι μόλις 13 χώρες με καθαρό αέρα και η... «πνιγμένη» Ελλάδα
- Στα άκρα η κόντρα Ουγγαρέζου – Τσουρού: Το πινγκ πονγκ δηλώσεων, το χρονικό και το παρασκήνιο
- ΕΦΕΤ: Αποσύρονται φιστίκια από γνωστό σούπερ μάρκετ – Κρίθηκαν μη ασφαλή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.