Ο Light μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι», στην πρώτη του συνέντευξη μετά τον θάνατο του καλού του φίλου και συναδέλφου Mad Clip. «Νιώθω καλά, είμαι χαρούμενος που επιστρέφουμε σιγά σιγά στην κανονικότητα. Μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας, να βγούμε, να διασκεδάσουμε. Είναι περίεργη περίοδος για όλους. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να δουλέψεις και να συνεχίσεις κανονικά με την καθημερινότητά σου» ανέφερε αρχικά ο γνωστός τράπερ.
Διαβάστε ακόμη: Δημήτρης Αναστασόπουλος - Πατέρας Mad Clip: Ξέρω τι συνέβη το μοιραίο βράδυ - Η ΕΛΑΣ δεν με ενημερώνει
Οσον αφορά στην κριτική που δέχθηκε επειδή επέστρεψε στις δραστηριότητές του λίγο καιρό μετά τον θάνατο του φίλου του, δήλωσε: «Δεν θέλω να δώσω παραπάνω αξία και να απαντήσω. Όποιος γνώριζε προσωπικά τον Πιτ, γνωρίζει τι θα ήθελε. Από εκεί και πέρα, ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει και δικαίωμά του».
Ο Light αποκάλυψε μάλιστα ότι υπάρχουν πολλά τραγούδια του με τον Mad Clip που δεν έχουν κυκλοφορήσει και πως αν η οικογένεια του εκλιπόντος δώσει το «πράσινο φως» θα κυκλοφορήσουν.
«Υπάρχουν πολλά τραγούδια και project με τον Mad Clip, ολοκληρωμένα και ανολοκλήρωτα, που δεν έχουν κυκλοφορήσει. Θα εξαρτηθεί από την επιθυμία της οικογένειας» υπογράμμισε.
Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα
- Καρχαρίας μάκο τριών μέτρων βγήκε «παγανιά» στην Ανάβυσσο: Ανησυχία για τις αυξημένες θεάσεις
- Θεσσαλονίκη: 79χρονος σκοτώθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου, πέφτοντας από παράθυρο
- Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Ισχυρές καταιγίδες κεραυνοί και χαλάζι τις επόμενες ώρες
- Λόπεζ: «Θα έκανα σεξ με οποιονδήποτε από τους ηθοποιούς της ταινίας True Romance»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.