Μενού
  • Α-
  • Α+

Την πρώτη του δήλωση έκανε στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1 ο 35χρονος Μάκης Κατμετζόγλου που κατονόμασε η Ιωάννα Τούνη ως τον υπεύθυνο για τη διαρροή του revenge porn βίντεο και ο οποίος έχει καταθέσει δύο μηνύσεις σε βάρος της:

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου: Άγριος καυγάς με τον δικηγόρο του Μάκη Κατμετζόγλου - «Κλείστον, τι είναι αυτά που λέτε;»

«Τις τελευταίες ημέρες βλέπω το όνομά μου και το πρόσωπό μου να περιφέρονται ανενόχλητα σε σχόλια και δημοσιεύσεις διαφόρων ανθρώπων που δε με ξέρουν και δε γνωρίζω. Έχω διασυρθεί σαν όλοι οι ισχυρισμοί που κυκλοφορούν να είναι αληθείς εκ των προτέρων. Έχω κριθεί ήδη ένοχος από αυτούς για κάτι που δεν έχω διαπράξει και το χειρότερο είναι ότι αυτό το ξέρουν και αυτοί που με κατηγορούν.

Νιώθω απογοήτευση και απέραντη λύπη. Εγώ, όμως, δε φοβάμαι, θα δώσω τον αγώνα μου νομικά, όπως το επέλεξα από την αρχή και έχω πίστη στη δικαιοσύνη η οποία είμαι σίγουρος ότι θα αποδοθεί όσο κι αν αργεί. Είμαι συνάμα τυχερός που έχω τη στήριξη και την αγάπη της οικογένειάς μου και πολλών άλλων ανθρώπων, καθώς η αληθινή ζωή είναι έξω από το Instagram».