Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανέβηκαν οι τόνοι στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα το πρωί της Τρίτης (18/01) όταν σε τηλεφωνική επικοινωνία φιλοξενήθηκε ο κ. Γιάννης Γλύκας, δικηγόρος του 35χρονου που κατηγόρησε η Ιωάννα Τούνη ότι εκείνος διέρρευσε το revenge porn βίντεό της. 

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Τούνη: Και δεύτερη μήνυση εναντίον της μετά τις αναρτήσεις για το revenge porn

Ο κ. Γλύκας ζήτησε από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να ανακαλέσει ένα χαρακτηρισμό που του μετέφερε ο πελάτης του ότι του απέδωσε στον αέρα της εκπομπής. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου εξήγησε πως ποτέ δεν τον χαρακτήρισε έτσι. Άμεση ήταν η αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία είπε πως δεν ειπώθηκε κάτι τέτοιο, αλλά ακόμα και αν λόγω συναισθηματικής φόρτισης, έγινε παρανόηση, η οποία διορθώθηκε εκείνη τη στιγμή, δεν υπήρχε τέτοια πρόθεση από πλευράς εκπομπής, παίρνοντας την ευθύνη πάνω της και ζητώντας για παν ενδεχόμενο συγγνώμη.

Σε κάποια στιγμή ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ρώτησε τον δικηγόρο αν έχει δει το βίντεο, με τον κ. Γλύκα να απαντά ότι «δεν είναι στην κατοχή κανενός μας. Μια κοπέλα έχει θιγεί από αυτό, αλλά ποιος το επαναφέρει στη δημοσιότητα συνέχεια;», λέγοντας πως η Ιωάννα Τούνη «το κάνει καθημερινά για λόγους δημοσιότητας».

Η φράση του κ. Γλύκα ότι «ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θα έπρεπε να είναι εκτός εκπομπής γι’ αυτό το θέμα και να μην παίρνει θέση» ήταν αρκετή για να βγάλει εκτός εαυτού την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία διέκοψε τη σύνδεση:

«Για ένα λεπτό μπαίνετε στη θέση του Δημήτρη Αλεξάνδρου; Έρχεται εδώ κλαμένος. Δεν πήρε καμία θέση, εγώ τον ρώτησα σε προσωπικό επίπεδο. Σας παρακαλώ, τι είναι αυτά που λέτε; Γεια σας, γεια σας, τέλος, τέλος. Θέμη κλείστον! Τι είναι αυτά τα πράγματα; Πάμε σε διαφημίσεις, σας παρακαλώ, έχω στενοχωρηθεί εγώ», είπε η παρουσιάστρια. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA