Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχθεί, αλλά και την πορεία του βως ηθοποιός, ενώ εξήγηση ο πατέρας του δεν πήρε με καλό τρόπο το ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός καθώς «υπήρχε η άποψη ότι δεν είναι κανονική δουλειά».

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος αναφέρθηκε στο θρυλικό «Ρετιρέ» και τις χαμηλές αμοιβές. «Εξω στο δρόμο με φωνάζαν ”Ιάσωνα’ λόγω του ”Ρετιρέ”, εγώ δεν βλέπω τις επαναλήψεις», ανέφερε χιουμοριστικά ο ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμη: Αγγελική Ηλιάδη: «Εχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση και το αντιμετώπισα με θάρρος και θράσος»

«Ο πατέρας δεν πήρε με καλό τρόπο ότι θα γίνω ηθοποιός. Τότε υπήρχε η άποψη ότι δεν είναι μια κανονική δουλειά. Ο πατέρας μου αποδέχθηκε ότι θα κάνω αυτή τη δουλειά, όταν με είδε στην τηλεόραση. Μου άρεσε που ήμασταν μέχρι αφίσα στα δωμάτια. Αν κάποιος δεν είναι άξιος δεν θα παραμείνει στον χώρο μας, υπάρχουν βέβαια και υπερεκτιμημένοι. Θα πρέπει να είναι εξαιρετικό ταλέντο, ώστε κάποιος να μην πάει σε σχολή υποκριτικής, δεν νομίζω όμως ότι συμβαίνει» είπε ο Παύλος Ευαγγελόπουλος.

«Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση, αλλά δεν θέλω να δώσω συνέχεια, αντιμετωπίστηκε επί τόπου, έχασα και δουλειά» είπε.

«Έχω κάνει σχέση και με μεγαλύτερη γυναίκα, δεν με ενδιαφέρουν καθόλου οι διαφορές ηλικίας. Δεν βλέπω τον λόγο να κάνω γυμνό στο θέατρο. Πάντα ήταν μικρές οι αμοιβές στο θέατρο», συμπλήρωσε.