Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο γνωστός τραγουδιστής, Μανώλης Μητσιάς, δήλωσε την Τετάρτη (15/6) στην εκπομπή «Happy Day», πως οι επίμαχες δηλώσεις του περί ομοφυλοφιλίας στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» που είχαν προκαλέσει αντιδράσεις το περασμένο Σαββατοκύριακο, παρερμηνεύτηκαν σκόπιμα για λόγους ακροαματικότητας.

Διαβάστε ακόμη: Απόστολος Γκλέτσος: Η απάντηση στον Μανώλη Μητσιά μετά τη δήλωση για τους ομοφυλόφιλους

«Γελάω με όλα αυτά, γιατί έχω πολλούς φίλους ομοφυλόφιλους, αλλά και συνεργάτες. Δεν είπα τίποτα κακό, ο καθένας μπορεί να προκαλέσει είτε είσαι ομοφυλόφιλος, είτε είσαι συνθέτης, στιχουργός, τραγουδιστής, πλούσιος, να προκαλείς, αυτό εννοώ, τίποτα άλλο», εξήγησε ο γνωστός τραγουδιστής.

Πρόσθεσε δε ότι «Σίγουρα παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου, γιατί κόπηκε η λέξη στη μέση. Προφανώς, έγινε εσκεμμένα για να έχουν ακροαματικότητα». 

Τόνισε ότι ο ίδιος δεν είχε κανένα λόγο να κάνει τέτοιες δηλώσεις, απλά ρωτήθηκε από το δημοσιογράφο της εκπομπής και εκείνος απάντησε. 

«Ο καθένας στη ζωή του μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, είναι αναφαίρετο δικαίωμα. Είναι δική του η ζωή. Όχι μόνο ο ομοφυλόφιλος, ο οποιοσδήποτε όπως είπα. Να μην προκαλεί τον άλλο, αυτό είπα μόνο. Γιατί όπως είπα στην αρχή, έχω πολλούς φίλους ομοφυλόφιλους και συνεργάτες κι είναι σημαντικό αυτό, γιατί ποτέ δεν τσακώνομαι με κανέναν. Και μάλιστα, βγαίνουμε έξω και γελάμε», δήλωσε ο Μανώλης Μητσιάς. 

Τέλος, δεν έκρυψε πως «Με στενοχώρησαν κάποιες απαντήσεις, αλλά και γέλασα κιόλας και αηδίασα πολύ. Είπαν πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Λέω "εντάξει, άνθρωποι είναι, σφάλματα κάνουν που λέει και ένα τραγούδι"», κατέληξε ο Μανώλης Μητσιάς.