Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ιωάννα Τούνη μίλησε την Παρασκευή (9/9) στην εκπομπή «Happy Day» για την εγκυμοσύνη της, η οποία συνέπεσε χρονικά με τον χαμό της μητέρας της, για το πόσο τη δυσκόλεψε στις αρχές, ενώ αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια που δέχεται μέσω Instagram και ακόμα περισσότερο σε εκείνα που αφορούσαν και την εγκυμοσύνη της, αμφισβητώντας τον πατέρα του παιδιού της. «Τον ίδιο μήνα έχασα τη μαμά μου και έμεινα έγκυος. Μέσα μου θέλω να πιστεύω ότι η μαμά μου δεν ήθελε να με αφήσει μόνη μου και μου έστειλε ένα μωράκι να ξέρω ότι με αγαπάει και να νιώθω ότι έχω κάτι πολύ σημαντικό και δικό μου», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

Διαβάστε ακόμη: Τζούλια Αλεξανδράτου: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει

Δεν έκρυψε πως «Βίωσα την εγκυμοσύνη μου πολύ διαφορετικά από αυτό που περιγράφουν. Είχα αναγούλες, αιμορραγίες, μπήκα στο νοσοκομείο, είχα λιποθυμίες, είχα τα πάντα, ήμουν ράκος σωματικά. Αυτή τη στιγμή πάει πολύ καλά η εγκυμοσύνη. Νιώθω ότι είναι κατακριτέο να πει μία έγκυος ότι δεν περνάει καλά στην εγκυμοσύνη της. Σε κοιτάνε λες και είσαι αχάριστη».

Σε ερώτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το αν την ενόχλησαν τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε όταν ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσω Instagram, αλλά και γενικότερα πώς αντιδρά στα σχόλια των haters, η Ιωάννα Τούνη απάντησε:  

«Μου φαίνεται πολύ αστείο και νομίζω πως είναι περιττό για μια κοπέλα που είναι σε σχέση καιρό με ένα αγόρι και το δείχνουν στα social, να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της και να γράφουν "το παιδί είναι απ’όλων", "ποιανού είναι το παιδί". Έπρεπε να κάνω μεγάλο tag Δημήτρης Αλεξάνδρου; Ο κόσμος πολλές φορές ψάχνει να βρει πράγματα γιατί πολλές φορές, δεν ξέρω, του φταίει η καθημερινότητά του; Ενδεχομένως κάτι από τη μίζερη ζωή του και κάπου θέλει να ξεσπάσει; Οι κριτές, οι έξυπνοι του πληκτρολογίου είναι ένα φαινόμενο που υπάρχει».

Εξήγησε δε πως «Πολύ σπάνια θα μπω στη διαδικασία να κάνω μπλοκ γιατί βαριέμαι, αν το έκανα, δεν θα είχα να κάνω κάτι άλλο μέσα στη μέρα μου. Οι haters ανεβάζουν το engagement του λογαριασμού μου. Οπότε ας υπάρχουν και αυτοί. Όλα τα σχόλια βοηθάνε, ακόμα και τα αρνητικά».