Μενού
  • Α-
  • Α+

Θύελλα αντιδράσεων ξεσήκωσε ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον Snik στο οποίο φαίνεται να είναι πεσμένος στο πάτωμα και κάποιοι να τον χτυπούν. Στην συνέχεια του βίντεο, ο τράπερ σηκώνεται και αποχωρεί από το εστιατόριο που διαδραματίστηκε το συγκεκριμένο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη

Ο Snik, από το Λονδίνο όπου βρίσκεται για δουλειά, έστειλε ένα μήνυμα στους διαδικτυακούς του φίλους. Συγκεκριμένα, σε βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Snik ακούγεται να λέει: «Παιδάκια βρείτε καμιά γκόμενα, καμία ασχολία. Εντάξει; Και αφήστε τις μ…ες. Καθίστε καλά».

Νωρίτερα σήμερα κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο από τον ξυλοδαρμό του τράπερ, το οποίο περιέχει σκληρές εικόνες. Υπενθυμίζεται ότι ο Light ανέβασε στα stories του μια φωτογραφία στην οποία ο Snik είναι πεσμένος στο έδαφος, έχοντας δεχτεί πολλά χτυπήματα, ωστόσο, στη συνέχεια κατέβασε τη φωτογραφία.«Το έσβησα το story. Το έσβησα! Κάτσε καλά για να μην ανεβάσω όλο το βίντεο. Όλα καλά! Να είσαι γερός. Πολύ τον μάγκα μην κάνεις, κατάλαβες; Επειδή δεν είσαι μάγκας. Εγώ δεν ενοχλώ κανέναν τόσο καιρό αλλά βγαίνεις και λες… ενώ σου είπα δεν θα σε πειράξω. Σου είπα όλα καλά όταν σε πέτυχα στο αεροπλάνο εκείνη την ημέρα. Σου είπα όλα καλά, έλα να το λήξουμε», είπε ο Light.