Μενού
  • Α-
  • Α+

Δύσκολες ώρες περνά η Πάρις Χίλτον αφού έχασε τον σκύλο της και μέσα από τα social media απευθύνει έκκληση σε όποιον μπορεί να τη βοηθήσει, δίνοντας μάλιστα και μεγάλη αμοιβή. Η 41χρονη κληρονόμος των ξενοδοχείων ανέβασε στο Instagram μία αφίσα με τον εξαφανισμένο σκύλο της ράτσας Τσιουάουα που ονομάζεται Diamond Baby.

Διαβάστε ακόμη: Μάθιου ΜακΚόναχι: Κακοποιήθηκα σεξουαλικά στα 18 από τον άνδρα που μου έδωσε τα πρώτα μου ναρκωτικά

«Εάν γνωρίζετε πληροφορίες για το πού βρίσκεται η Diamond Baby ή πιστεύετε ότι το έχετε δει, επικοινωνήστε στη διεύθυνση email [email protected]», έγραψε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «θα υπάρξει μεγάλη ανταμοιβή για την επιστροφή της και ΔΕΝ θα γίνουν ερωτήσεις… Παρακαλώ, στείλτε μήνυμα εάν γνωρίζετε ΤΙΠΟΤΑ και παρακαλώ να προσέχετε το μωρό μου». Επίσης, πρόσθεσε ότι ο σκύλος «είναι λίγο ντροπαλός και θα ανέβει στην κοιλιά σας, αν προσπαθήσετε να το κουβαλήσετε».

https://www.dailymail.co.uk/embed/video/2777405.html

Σχετικά με την εξαφάνιση του σκύλου είπε πως «ήμουν σε μια φωτογράφιση και μετακομίζαμε, όταν ένας από τους εργαζόμενους πρέπει να άφησε μια πόρτα ανοιχτή. Η οικογένειά μου και οι φίλοι μου με βοήθησαν να ψάξω σε όλη τη γειτονιά και πήγαμε πόρτα σε πόρτα, αλλά ακόμα δεν τη βρήκαμε».

Έτσι, ανέφερε ότι όχι μόνο θα προσφέρει αμοιβή σε όποιο άτομο γνωρίζει κάτι για την εξαφάνιση του σκύλου της, αλλά και πως τις έρευνες θα συνδράμει ιδιωτικός ντετέκτιβ, μαζί με drones. «Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να την πάρω πίσω», είπε και πρόσθεσε ότι «όποιος έχει αγαπήσει ποτέ ένα κατοικίδιο και έχει χάσει ένα κατοικίδιο θα καταλάβει αυτόν τον πόνο που νιώθω. Η καρδιά μου είναι ραγισμένη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA