Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονίζει η εξομολόγηση του Μάθιου ΜακΚόναχι στο podcast «The Conversation: About the Men». Ο δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει πέσει θύμα σεξουαλική κακοποίησης σε ηλικία 18 ετών από τον άνδρα που του έδωσε τα πρώτα του ναρκωτικά ενώ σε ηλικία 15 ετών τον εκβίασαν για να έρθει σε σεξουαλική επαφή. 

Διαβάστε ακόμη: Σχοινάς - Μαζωνάκης: «Οταν κάποιος τσακώνεται με τον Διονύση πάντα φταίει αυτός ο κάποιος» λέει η Καίτη Γαρμπή

Ο Μάθιου ΜακΚόναχι είπε πως οι γονείς του τον έμαθαν να σέβεται τις γυναίκες, να σέβεται τις σχέσεις, την σεξουαλική ελευθερία και τον προσωπικό χώρο του άλλου. Στις σχέσεις του τηρεί τη συμβουλή που του είχε δώσει ο πατέρας του. «Μου είχε πει "αν ποτέ νιώσεις το κορίτσι να διστάζει, σταμάτα πρώτος"» είπε. Ταυτόχρονα ο πατέρας του τον είχε συμβουλέψει να περιμένει μία ημέρα κάθε φορά για να διαπιστώσει αν η σύντροφός του αλλάξει γνώμη. 

Αποκάλυψε πως σε ηλικία 15 ετών μία γυναίκα τον ανάγκασε να έρθει σε ερωτική επαφή χωρίς τη θέλησή του. Ο ηθοποιός είπε πως στη ζωή του «πήγαινε αργά» με τις γυναίκες για να θέλουν και οι δύο. «Ένιωσα αμέσως ότι αυτό που γίνεται δεν ήταν σωστό. Μετά από αυτό, είχα κάποιες υγιείς σεξουαλικές σχέσεις με κορίτσια που μου άρεσαν και με τον καιρό αναπτύξαμε μια οικειότητα. Μπορεί να ήταν λίγο αδέξια, αλλά αυτό ήταν το όμορφο», συμπλήρωσε. 

Όσο για την κακοποίηση που υπέστη στα 18 του χρόνια, ο σταρ του Χόλιγουντ εξήγησε πως πρόκειται για ένα τελείως διαφορετικό περιστατικό, που σε καμία περίπτωση δεν συνδέει με το προηγούμενό του τραύμα. «Είχα πολύ καλούς φίλους και μέντορες, που μου αφιέρωσαν χρόνο, κάθισαν μαζί μου και προσπάθησαν να με βοηθήσουν να το ξεπεράσω. Ακόμα και μετά από όλα αυτά, εγώ κρατάω όσα μου είπαν ο πατέρας και η μητέρα μου. Δεν θα φοβάμαι τις σχέσεις, γιατί η πρώτη μου εμπειρία ήρθε με τον εκβιασμό. Δεν θα αφήσω αυτό το πράγμα να νικήσει την εμπιστοσύνη μου στους ανθρώπους, να με κάνει ένα τέρας. Ξέρω ότι μπορώ να χτίσω μια υγιή σχέση. Είναι κάτι αδιαπραγμάτευτο», τόνισε ο Μάθιου ΜακΚόναχι.

«Συνέβη. Αρνούμαι ότι συνέβη; Όχι. Δεν το αρνούμαι και ας είναι άσχημο. Εξακολουθώ να καταλαβαίνω ότι ίσως με επηρέασε, αλλά αρνούμαι να το κουβαλήσω πάνω μου. Επέλεξα να το αφήσω σε εκείνες τις αποσκευές της ζωής που κρατάς πίσω σου και σε μαθαίνουν κάτι. Μου έμαθε να συμπεριφέρομαι στους ανθρώπους, μου έδειξε ποιους να εμπιστεύομαι, να κρίνω καταστάσεις και να αξιολογώ κινδύνους», είπε ο Μάθιου ΜακΚόναχι

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA