Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Αναστασία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark» και μίλησε με τον Θέμη Γεωργαντά για την ξαφνική επιτυχία της, την καταγωγή της, αλλά και το όνομα με το οποίο έχει επιλέξει να εμφανίζεται. Η νεαρή τραγουδίστρια σχολίασε πως για εκείνη ήταν μεγάλο «σοκ», η ξαφνική δημοσιότητα και αποκάλυψε πως η οικογένειά της, την αποκαλεί Νατάσα. «Στην αρχή με τρόμαξε απίστευτα, νόμιζα αλήθεια θα πέσω σε κατάθλιψη. Εβλεπα τα βίντεο στο YouTube και η οικογένειά μου χαιρόταν και μου έλεγε "Μπράβο Νατάσα", γιατί έτσι με φωνάζουν, αλλά εγώ δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ. Σοκ ήταν επίσης για εμένα, όταν είδα ότι τα κομμάτια μου τα αγαπούν και άλλοι τραγουδιστές. Ηταν ευλογία» είπε αρχικά.

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννης Αθανασόπουλος: «Βίωσα bullying όταν με αποκαλούσαν χοντρό, μπούλη και πατάτα»

Σχολιάζοντας τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να κρατήσει το βαφτιστικό όνομά της τόνισε: «Ο λόγος που δεν κράτησα το Νατάσα, αλλά το Αναστασία, είναι γιατί υπάρχει η Νατάσα Θεοδωρίδου. Όταν διαλέξαμε το όνομα, λέω γιατί να ενοχλήσω εγώ τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Το επίθετό μου είναι "Δημητρά" και δεν το κράτησα γιατί νόμιζα ότι με λένε Δήμητρα».

Πώς προέκυψε η viral επιτυχία, «Αμαρτίες»

Η Αναστασία μίλησε και για το τραγούδι της «Αμαρτίες» που έγινε τεράστια επιτυχία και την έκανε γνωστή σε όλο τον κόσμο, αποκαλύπτωνας ότι «ήταν δική μου απόφαση να δημοσιεύσω το βίντεο των 19 δευτερολέπτων από το κομμάτι στο TikTok».

Η Αναστασία μίλησε και για την καταγωγή της, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Δεν είπα ότι είμαι τσιγγάνα, αλλά ότι αν έχω έστω και λίγο ωραία φωνή ίσως ευθύνεται το ότι ένας προπάππους μου ήταν τσιγγάνος».